Podsvietenie budíkov+predné reflektoryNEXIA

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Rodis

Podsvietenie budíkov+predné reflektoryNEXIA

Příspěvek od Rodis »

Potreboval by som poradiť, aké žiarovky potrebujem do palubovky na podsvietenie. Chcem sa vyhnúť rozobratiu prístrojovky len pre to aby som to zistil - nemusel by som to poskladať bez "strát".
A ešte jedna otázočka - predné svetlá svietia dosť úboho, pomohla by výmena napríklad za H 80/100W s bielym svetlom?
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...

Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
Reklama

Dede

Příspěvek od Dede »

....pod owladace kurenia idu malicke mikro myslim ze 4watove ... kukni na nexiaclub.com vymenu zairoviek..mozno tam nieco bude
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
Rodis

Příspěvek od Rodis »

Pozrel som sa tam ale nenašiel som to čo hľadám.
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...

Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
simone
Kontaktovat uživatele:

svetla

Příspěvek od simone »

ja som ich v nexii vymenil za modre ledky. Zapajal som ich v serii s 100kohm odporom. Miesto malej lampičky som daval dve Ledky a miesto velkej v pristrojovke som daval 4Ledky
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
ppp

Příspěvek od ppp »

V espere boli pre istotu v priztrojovke az 3 druhy ziaroviek. Jedny male 1,2w zhodne s tymi co su v hranatych pristrojovkach v poslednych skodovkach 120ckoveho typu a 1203. Tusim aj vo favach a feldach. Tie dostat vsade a najlacnejsie ich zohnat prave v autodieloch pre skodovky. V inych obchodoch si za ne pytaju aj trojnasobok. Potom nasleduju take vacsie, ale tiez bezpaticove, tusim 4w, tak tie som nezohnal nikde ani v daewoo dieloch (carmax). A napokon este vacsie ale neviem ci 5 alebo kolko w tie dostat kde tu ale v roznych watazach. Takze som velmi asi nepomohol :) ale snaha bola :lol:
floppy

Příspěvek od floppy »

V prístrojovke sú štyri žiarovky a stačí na nich vymeniť len tie „šprcky". Mal by si ich kúpiť v nejakej mototechne za cca 15 Sk,-/ks. Najlepšie je vymontovať prístrojovú dosku(t.j. 2 šroby pod volantom, 2 šroby nastĺpiku riadenia a 2 šróby nad prístrojmi(kolmo hore))
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“