Repro pro MATIZE
Moderátor: Blue Lanos
Repro pro MATIZE
Čauky kluci,chtě bych vás poprosit o radu jaké zvolit repro do předních dveří MAtize r.v.99 Nehci ale nic moc upravovat,takže něco co bude pasovat a hlavně dobře spolupracovat s autoradiem SONY a hlavně pořádně hrát! Poradˇte mi jak šikovně sundám tapecírung tak,at nepříjde k urazu.Dík za pomoc!!
- Reklama
to budes muset dat vedle..tady jsou vetsi dejwa..a dokonce se to tam uz urcite resilo takze hledej..))
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
V Matízku jsou originál malinký asi 10 cm repráky ale jsou usazený v speciálním držáku ale myslím že se snad ve firmě Stualarm v Praze dá koupit držák snad na 13 cm napiš jim dají ti vědět http://www.stualarm.cz/?pg=2.5&m=car-audio
Jestli mě paměť neklame,tak tu psal návod kdysi dávno Ondráš (fórum Matíz,ale je možné že to bylo již na starém fóru)petrm píše:návod na sundání kličky je tu někde na netu a myslím že je na lanos webu blu se s tím taky dost pral
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-
- Kontaktovat uživatele:
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Jsou tam opravdu jen 10cm. Co jsem se díval do katalogů fy, tak docela slušný dělá Sony a Pioneer, ale je to dost malý, takže to asi moc hrát nikdy nebude
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Jsem sice v této branži nováček, který sám žádá o rady, ale takový repro jsem zatím nikde neviděl, neber to nijak špatně!!!Robert píše:To se mýlíš.. Když jsi ochotný dát za ty přední repro třeba 5000,- tak budou hrát jak ty 165mm a nepoznáš rozdílBadger píše:Jsou tam opravdu jen 10cm. Co jsem se díval do katalogů fy, tak docela slušný dělá Sony a Pioneer, ale je to dost malý, takže to asi moc hrát nikdy nebude
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Tak třeba totoBadger píše:Jsem sice v této branži nováček, který sám žádá o rady, ale takový repro jsem zatím nikde neviděl, neber to nijak špatně!!!Robert píše:To se mýlíš.. Když jsi ochotný dát za ty přední repro třeba 5000,- tak budou hrát jak ty 165mm a nepoznáš rozdílBadger píše:Jsou tam opravdu jen 10cm. Co jsem se díval do katalogů fy, tak docela slušný dělá Sony a Pioneer, ale je to dost malý, takže to asi moc hrát nikdy nebude
Odkaz zde: http://www.ryves.cz/reproduktory/100-mm ... nadium.php
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To už je úplně jiná třída a přiznám se, že jsem ji nikdy ještě neviděl!!!Robert píše:Tak třeba totoBadger píše:Jsem sice v této branži nováček, který sám žádá o rady, ale takový repro jsem zatím nikde neviděl, neber to nijak špatně!!!Robert píše: To se mýlíš.. Když jsi ochotný dát za ty přední repro třeba 5000,- tak budou hrát jak ty 165mm a nepoznáš rozdíl
Odkaz zde: http://www.ryves.cz/reproduktory/100-mm ... nadium.php