Prosím Vás vsetkých, ak chcete dat odkaz na nejaký obrázok a ten si nahráte k sebe na web a ten máte na webezdrama tak to radsej an nerobte. obrazok ktory ma 327 kilo mi stiahlo asi na 20 pokus po reloadoch a par krat mi napisalo ze obrazok je chybny a ze ho nemozno zobrazit. mame to fotogaleriu tak to radsej supnite tam, a je pokoj. na co mi je rychly internet ked to potom brzdi nekaje WZ.cz kua
neviem ci maju taketo problemy aj cesi alebo len my slovaci, ale ci som doma alebo v robote je to take iste
vadaka za pochopenie
Naposledy upravil(a) eMKa Slovensko dne stř srp 02, 2006 13:01, celkem upraveno 1 x.
No jo, jenomže do fotogalerie to nechce dát obrázek větší než 128 kilo, a to je děsně málo...mně z foťáku lezou fotky o velikosti 1.5 MB a když to zmenším na 800x600 a stáhnu barevnou hloubku na 256 barev tak to pořád má skoro půl mega...pak to musím zmenšovat tak, že je to příliš maličké a nebo příliš utrpí kvalita...nešlo by ten limit na velikost obrázku zvednout třeba na 256 kilo??? S tím už se dá něco dělat...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Hm, a když dám "Save as", tak na mne vykoukne okénko s volbou "JPEG/GIF save options", a tam je posuvník s volbou "Save quality", ne? Na nějakých 50% se nechá jít, aniž by to při prohlížení na monitoru utrpělo...
DREAM píše:chce se to naucit makat s compem .. jpg na web vetsi jak 100kB je prasarna..
a fotky na web? imageshack.us .. tahle adresa je povinnost jiz nekolik let s tim,ze se davaji jen nahledy..
napr.
No tomu kto ma vselijake ADSL a dsl tomu nejde o to ze ci ma foto 200 alebo 1Mb ale nie vsetci maju tu moznost mat taku kvaluitnu linku aj ked by chceli
prave proto , nehlede na to,ze existuji tzv. nepsana pravidla (ikdyz uz letita) a to prave dodrzovat napr. obrazky do 100kB , ikdyz uznavam dnes je to mozna pase , kdyz kazdej hazi na web rovnou fotky z XXmpx fotaku a neresi (a neumiú to poradne zmensit ..
proto je potreba osveta a imageshack.us se nauci pouzivat kazdej .. a druhy radek je thumbail for forum ..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
no tak když je někdo pouhý uživatel jako já a nesedí u compu neustále tak je (tedy aspoň já ) rád kdyžaspoň něco dokáže takže se všem omlouvám za velké fotky na svém webu
inak uz som videl niekde na fore ze sa obrazky pridavali priamo na imageshak, mam taky dojem ze je na to nejaky plugin, pripadne dorobit obrazok ako prilohu a potom by sa zobrazoval aj normalne vo fore a nie akoi teraz v nasej galerii iba ako link