Plastové kryty na práhy
Moderátor: Blue Lanos
-
Plastové kryty na práhy
Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli se dají koupit plastové kryty na prahy.Nedavno jsem totiž ťuknul práh nejspíš o vysoký sníh. 

- Reklama
Prhy
Skus pozriet www.tuning-centrum.cz maju tam univerzalne prahy , nastavitelne dlzka
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
Re: Prhy
Myslím, že nehľadá tuningové prahy, ale iba také "krytky" pod prah. Niečo ako sa dáva do blatníkov.MilanK píše:Skus pozriet www.tuning-centrum.cz maju tam univerzalne prahy , nastavitelne dlzka
Skús napísať do ACH Ostrava a spýtať sa.
Pěkný po půlnocimipo píše:Myslím, že nehľadá tuningové prahy, ale iba také "krytky" pod prah. Niečo ako sa dáva do blatníkov.MilanK píše:Skus pozriet www.tuning-centrum.cz maju tam univerzalne prahy , nastavitelne dlzka

Tak to do blatníků bych asi potřeboval!!!Od posypu mám tak opískovaný podběhy pomalu na plech

Jestli někdo ví něco lepšího jsem jedno velký ucho

Ať nám jezdí a nezlobí

-
Jo,to přesně hledám!!!A ještě mi prosimtě řekněte co je to ACH Ostrava??Není to nahodou Auto centrála Hulváky???mipo píše:Myslím, že nehľadá tuningové prahy, ale iba také "krytky" pod prah. Niečo ako sa dáva do blatníkov.MilanK píše:Skus pozriet www.tuning-centrum.cz maju tam univerzalne prahy , nastavitelne dlzka
Áno, ACH je Autocentrum Hulváky v Ostrave.Radim Fajkus píše:A ještě mi prosimtě řekněte co je to ACH Ostrava??Není to nahodou Auto centrála Hulváky???