Co dodat
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
Co dodat
Lidi prrrr
Už mě to funguje jak má, zavzdušněný.......a slibuju že už nebudu auti trápit žízní. A buďte na mě hodní!!!Jsem ženská a ještě k tomu nováček.
Už mě to funguje jak má, zavzdušněný.......a slibuju že už nebudu auti trápit žízní. A buďte na mě hodní!!!Jsem ženská a ještě k tomu nováček.
- Reklama
hihi, neboj, budem, nejdyl zitra uz jsi na nexiaclubu v clenske sekci
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
VÍTEJ NÁM LOTOSOVÝ KVĚTE...... ehm Pampeliško
Neboj je tu jen pár "rypáčků" a myslím že v případě děvčice si dají vždy pohov.
Já teda aspoň slibuju že jo a doufám, že taky přijedeš na sraz, když už jsi členkou
Neboj je tu jen pár "rypáčků" a myslím že v případě děvčice si dají vždy pohov.
Já teda aspoň slibuju že jo a doufám, že taky přijedeš na sraz, když už jsi členkou
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jo je tu od ni jeste jeden prispevekpalikx píše:taky vitam ale asi nechapu o co jde.ze by marcela bez benzinu?jestli ano tak ok a mnoho kilometru v pohode.jestli ne sem mimo
no tak to jo. skoda ze nenapsala co tedy se stalo ze uz to jede.jen vickrat za sebou zapnute zapalovani a konecne se dotankoval benzin az do listy?
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Doufám, že se Pampelišce líbí ta pampeliška, kterou jsem jí přidal jako avatar do profilu
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Určitě jsi vybral dobře,ženám či dívkám vždy sluší květinyIvan píše:Doufám, že se Pampelišce líbí ta pampeliška, kterou jsem jí přidal jako avatar do profilu
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km