zaradím, pustím spojku a stojím
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
zaradím, pustím spojku a stojím
Dobrý deň priatelia,
Dnes som zostal v šoku..Po nočnom+dennom státí pri -24C som štartoval, naštartoval, zaradil jednotku, pustil spojku...a nič.
Prve čo ma napadlo, bolo že som nezasunul správne kvalt, takže som to zopakoval a zase nič.
Tak som tam dal dvojku, nič. Trojku..nič. Proste nech zadradim čokoľvek tak nič. Štartujem s vyšliapnutou spojkou..Auto správa akoby zostala visieť vyšliapnutá spojka. Skontroloval som tiahla na radiacej pake a predbežne to je OK. Ráno skontrolujem ešte spojku nakoľko prišla tma a ja som to vzdal.
Nestalo za niekomu z Vás niečo podobné? Ďakujem za názor..
Dnes som zostal v šoku..Po nočnom+dennom státí pri -24C som štartoval, naštartoval, zaradil jednotku, pustil spojku...a nič.
Prve čo ma napadlo, bolo že som nezasunul správne kvalt, takže som to zopakoval a zase nič.
Tak som tam dal dvojku, nič. Trojku..nič. Proste nech zadradim čokoľvek tak nič. Štartujem s vyšliapnutou spojkou..Auto správa akoby zostala visieť vyšliapnutá spojka. Skontroloval som tiahla na radiacej pake a predbežne to je OK. Ráno skontrolujem ešte spojku nakoľko prišla tma a ja som to vzdal.
Nestalo za niekomu z Vás niečo podobné? Ďakujem za názor..
- Reklama
A neustřelil jsi poloosu?
Ať se ti někdo mrkne , jestli se náhodou netočí na výstupu z převodovky.
Ať se ti někdo mrkne , jestli se náhodou netočí na výstupu z převodovky.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Dnes rano som to poriadne pozrel a vyzera to na spojku. Pedal ide len do polovice drahy a rameno na obale prevodovky sa nevracia sat na miesto po pusteni pedalu spojky.
Buď to je zamrznuty valček alebo pustilo niečo v spojke. Niečo čo brani lanele dosadnut a sprava sa ako vyslapnuta..
Skusime nahriat valce a ak to nepomoze tak fakt neviem..Vrcal som na motore dobru polhodinu a aj tak to nepustilo, tak neviem či to zaberie.
Buď to je zamrznuty valček alebo pustilo niečo v spojke. Niečo čo brani lanele dosadnut a sprava sa ako vyslapnuta..
Skusime nahriat valce a ak to nepomoze tak fakt neviem..Vrcal som na motore dobru polhodinu a aj tak to nepustilo, tak neviem či to zaberie.
Tak kapalinu som nemenil asi 3 roky..Ale to ze vodnatie som nevedel..To fakt ked je stara tak vodnatie? Skusim to este odtiahnut niekam do tepla, len najhorsie je ze mi to zamrzlo v praci pred budovou a tak sa neni kam uchylit..Budem to musiet odtiahnut. To som zvedavy kde sa to seklo. Vyskusam odmontovat valcek aby som aspon vedel ze co je to v mechanickej casti spojky alebo v hydraulickej casti...
tuhej motor
dej si ruku na srdce a prober si jak starej je ten motorovy olej a hlavne jake třídy SAE když už jsou ty mrazy co na ně nejsme moc připravený a podceňujeme to všeobecně. Nic jiného než blbý oleh mě nenapadá. Ahoj