kolko penazi ste dali do udrzby ? (2005)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
kolko penazi ste dali do udrzby ? (2005)
toto by ma zaujimalo, kolko penazi ste dali do udrzby, oprav a uprav vasho auta za rok 2005. rok sa konci a dalsie investicie uz neocakavajme. nepocitajme benzin a poistenie.
Naposledy upravil(a) mrk dne sob pro 24, 2005 22:19, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Celkem asi 15.000 Kč...jsou v tom i zimní kola...a to nepočítám rádio za 3000 který mi po měsíci ukradli...a další 1000 co mě stál nový středový panel co zloděj doničil...
Ale když si vzpomenu jaká to byla před rokem hnusná nepojízdná plečka a jaké luxusní vozítko je to teď...tak si říkám že to za to stálo
Ale když si vzpomenu jaká to byla před rokem hnusná nepojízdná plečka a jaké luxusní vozítko je to teď...tak si říkám že to za to stálo
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
No letos asi nejvic za 3,5 roku co auto mam.
novy tlumice+novy pruziny
vymena tesneni pod hlavou + vymena kusu praskly hlavy (dik Palikx)
rovnani predku auta
vytahovani + lakovani zadnich lemu
tak to je vse na co si vzpominam, to by bylo tak kolem 20litru rekl bych odhadem.
Ale jelikoz se rika ze kdyz ma daewoo pres 100000km ze se zacne sr*t, tak ja uz jsem vymenil skoro vse, tak doufam ze chvili bude klid, resp. nez si koupim jiny auto
novy tlumice+novy pruziny
vymena tesneni pod hlavou + vymena kusu praskly hlavy (dik Palikx)
rovnani predku auta
vytahovani + lakovani zadnich lemu
tak to je vse na co si vzpominam, to by bylo tak kolem 20litru rekl bych odhadem.
Ale jelikoz se rika ze kdyz ma daewoo pres 100000km ze se zacne sr*t, tak ja uz jsem vymenil skoro vse, tak doufam ze chvili bude klid, resp. nez si koupim jiny auto
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja som dala (my sme dali) tento rok do auta cca 350 tisíc
Zato naša Maryška (škodovečka) nedostala ani floka mimo nových sviečok. Ešte má rok do STK ... potom sa uvidí, ale bolo by jej škoda. Máme k nej silnú citovú väzbu .
Zato naša Maryška (škodovečka) nedostala ani floka mimo nových sviečok. Ešte má rok do STK ... potom sa uvidí, ale bolo by jej škoda. Máme k nej silnú citovú väzbu .
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Plecháče - i s dovozem 1200,-
zimáky - 5000,-
kosti stabilizátoru- 800,-
čepy řízení - asi 800,-
těsnění tetrmostatu 50,-
těsnění víka ventilů 150,-
olej, filtr - 1000,-
nemrzka do chladiče 800,- hmmmm 9.800,- ( ale to je díky těm gumám)
Matízek byl bez investic , akorát olej , filtr ( cca 1000,-) , a nemrzka , ale tu jsem měnil na obou najednou , tak jí počítám do Nubi
zimáky - 5000,-
kosti stabilizátoru- 800,-
čepy řízení - asi 800,-
těsnění tetrmostatu 50,-
těsnění víka ventilů 150,-
olej, filtr - 1000,-
nemrzka do chladiče 800,- hmmmm 9.800,- ( ale to je díky těm gumám)
Matízek byl bez investic , akorát olej , filtr ( cca 1000,-) , a nemrzka , ale tu jsem měnil na obou najednou , tak jí počítám do Nubi
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e