Vibruje celý motor
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Vibruje celý motor
Mám Nubiru 1.6. Dnes jsem přišel k autu,že ho zkusmo nastartuju. Stálo totiž tři týdny venku v mrazu na parkovišti a tak jsem chtěl vědět zda je ok baterka (má 7let). Po nastartování mě,ale překvapili silné vibrace celého motoru,řadicí páky a spojkového pedálu. Potřebuji zítra jet delší trasu a nerad bych se někde zastavil. Vím,že to je asi normální ted v zimě Máte stejnou zkušenost?
- Reklama
Pěkný dobrý večer Kolem nuly holt blbá zima
Mohou být orosený kabely a potom zkutečně na tři válce.Kdysi dávno jsem měl Škodu 1202 /Stejšn jako staré sanity/ Na podzim no vlhko mlha
a nechtěl mě za boha chytit! Potom ze zoufalství/už byla tma/ jsem otevřel hauptnu a povídám,nastartuj! A kabely ke svíčkám svítily jak neony!
Tak jsem vzal suchý čistý hadr utřel a motor šel! Před tím jsem to už sice otíral ale byl hadr trochu vlhký!! Opravdu jsem tenkrát čuměl jak péro z gauče
Ať nám jezdí a nezlobí
Mohou být orosený kabely a potom zkutečně na tři válce.Kdysi dávno jsem měl Škodu 1202 /Stejšn jako staré sanity/ Na podzim no vlhko mlha
a nechtěl mě za boha chytit! Potom ze zoufalství/už byla tma/ jsem otevřel hauptnu a povídám,nastartuj! A kabely ke svíčkám svítily jak neony!
Tak jsem vzal suchý čistý hadr utřel a motor šel! Před tím jsem to už sice otíral ale byl hadr trochu vlhký!! Opravdu jsem tenkrát čuměl jak péro z gauče
Ať nám jezdí a nezlobí
Tak už to vypadá ok. Byl jsem se projet a ty vibrace ustaly.Dík všem za pomoc,ale všiml jsem si dalšího problému. Otočím klíčem a čerpadlo natlakuje palivo. Toto opakuji podruhé,potřetí a čerpadlo opět tlakuje. Správně by hned spouštět nemělo,ale až po určité době,takže asi bude netěsnost v palivovém systému a z toho zřejmě peamení některé další problémy,které mě postihly. Holt auto má už 250 000 Km
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: