nubira 1,6 16v ben-lpg
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
nubira 1,6 16v ben-lpg
Zdravím všechny.koupil jsem nubiru r.v2000.chtěl bych se zeptat jestli má svítit ovládání na topení.Jestli ukazuje palivoměr kolik mám v nádrži LPG.A pak se mi zdá že to dost škube.jako nějaká vůle někde.Ještě bych se chtěl zeptat,když teď budu měnit olej co tam mám nalít.Nenašel jsem žadný štítek,takže nevím co tam je.Děkuji za rady.
- Reklama
Re: nubira 1,6 16v ben-lpg
Mam taky 1.6 na LPG, palivomer mi stav LPG neukazuje, ukazuji ho diody u prepinace provozu na benzin/LPG. Jestli sviti ovladani na topeni si nepamatuju. Zkusim na to vzpomenout, az bude tma a pripadne se jeste ozvu. Olej mi do me Nubi od zacatku lejou Shell Helix Ultra (melo by to byt 5W40). Ze by auto nejak skubalo, sem si nevsiml. Teda krome toho, kdy minimalni rychlosti popojizdim v kolone a jede to skoro na volnobezne otacky, ale myslim, ze v takove situaci je to normalni (tohle ale muze byt ovlivneno tim, jakou mas prestavbu, ja mam SGI a ta je v pohode, na Lanosu sem mel monovstrik a ten si obcas skubnul, nebo spis neakceleroval plynule). To ze ale obcas neco nekde bouchne, to se stane.Sergej píše:Zdravím všechny.koupil jsem nubiru r.v2000.chtěl bych se zeptat jestli má svítit ovládání na topení.Jestli ukazuje palivoměr kolik mám v nádrži LPG.A pak se mi zdá že to dost škube.jako nějaká vůle někde.Ještě bych se chtěl zeptat,když teď budu měnit olej co tam mám nalít.Nenašel jsem žadný štítek,takže nevím co tam je.Děkuji za rady.