zdravím.
potreboval by som vdieť Váš názor.
Určitú dobu pozorujem ako hrdzavie predný lém na kapote môjho Matizka vyrobeného v roku 98. a teraz sa k tomu pridali aj malé, cca 0,5-1 cm široké koliesky vypuklej farby tesne pod viečkom na nádrž.........
dá sa to nejako lokálne zastaviť ( prebrúsiť, vytmeliť, prestiekať) aj podomácky alebo to radšej za drahé peniaze zveriť do rúk odborníkom.
Ono celkovo je na tom matízkovi viac škrabancov, ke´dže šoféruje manželka (od pletiva, od konárov, od susedovej bránky, od grázlov čo chceli vypáčiť šoférove dvere) ale nechce sa mi investvať do prestiekania celej karosérie, na tie škrabance som skúšal korekčné tyčinky ale vyzeralo to dosť úboho...
farba autíčka je pôvodná tvavooranžová metalíza aké po cestách behajú stovky..
ak ste t dočítali až sem Dakujem a taktiež dakujem za vaše rady, postrehy a pripomienky
SS2men
hrdzavie mi predna kapota a blatník
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Ono je problém , že ty škrábance se mají opravit hned , ikdyž to nevypadá dobře , ale není to na holý plech - pak to rezne ostošest...
Pokud tam máš puchýř na laku , jde koroze nejspíš zevnitř , ale prorezlou díru v Matizu jsem ještě neviděl......
Pokud tam máš puchýř na laku , jde koroze nejspíš zevnitř , ale prorezlou díru v Matizu jsem ještě neviděl......
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja uz tu dirku na matyzku videl Jestli mas orezlou hranu na kapote, znaci to ze nejsou udelane dutiny, to je peklo, jak je to jednou uvnitr rezate, muzes to prolejt olejem, ale uz je pozde teda vlastneTomáš píše:Ono je problém , že ty škrábance se mají opravit hned , ikdyž to nevypadá dobře , ale není to na holý plech - pak to rezne ostošest...
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se