Servisní manuál
Moderátor: Blue Lanos
Servisní manuál
Zdravim všechny. Potřeboval bych poradit, kde sehnat servisní manuál pro Daewoo Kalos 1.4SOHC?! Nikde v servisu vám ho neseženou,protože by mohli ztratit zákazníky. Chci dělat nejaké malé úpravy, ale potřebuji něco, do čeho bych mohl popřípadě nahlédnout. Ozvěte se prosím radši na E-MAIL!!! Díky předem!!!
- Reklama
Nedávno sem byl ve Škodovce něco kupovat a vedle mě si chlap kupoval novou servisní knížku dal za ní 36 Kč a jinak už sem několikrát viděl ještě z dob Daewoo že na knížce bylo napsáno duplikát a byla vydána a orazítkovaná Daewoo Avia letňany tedy zastoupením podle mě by ti měl jakejkoliv autorizovanej servis být schopen vystavit duplikát a rozhodně za méně peněz než píšeš a když né servis tak centrála GM není to žádný ofic doklad a tak by to neměl být problém
Re: Servisní manuál
Zkus http://chevy.mrmax.dp.ua/EN/GMDE_TIS_START.htmlMaroš píše:Zdravim všechny. Potřeboval bych poradit, kde sehnat servisní manuál pro Daewoo Kalos 1.4SOHC?! Nikde v servisu vám ho neseženou,protože by mohli ztratit zákazníky. Chci dělat nejaké malé úpravy, ale potřebuji něco, do čeho bych mohl popřípadě nahlédnout. Ozvěte se prosím radši na E-MAIL!!! Díky předem!!!
Tmavě modrý 3D Kalos 1.2
Pěkný den
Teda páni ani se mi nechce psát počasí!
Otevřel si někdo ten odkaz od Dvain-a? Já teď jsem na něm snad hodinu brouzdal ale tam je VŠECHNO Když to řeknu blbě tak podle toho by jste si mohli udělat i Daewoo sami doma
Nejenom veškerá plechařina,elektrika,jak a proč se sjíždí gumy ale i stolice v případě havarie kde uchytit a táhnout když by jste rovnali kastli!
Ale i motor no všechno! Až to ani nechci vědět!Kdyby to člověk vytisk tak to nějaká stránka bude
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Teda páni ani se mi nechce psát počasí!
Otevřel si někdo ten odkaz od Dvain-a? Já teď jsem na něm snad hodinu brouzdal ale tam je VŠECHNO Když to řeknu blbě tak podle toho by jste si mohli udělat i Daewoo sami doma
Nejenom veškerá plechařina,elektrika,jak a proč se sjíždí gumy ale i stolice v případě havarie kde uchytit a táhnout když by jste rovnali kastli!
Ale i motor no všechno! Až to ani nechci vědět!Kdyby to člověk vytisk tak to nějaká stránka bude
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Díky moc za tento odkaz!!!Dvain píše:Zkus http://chevy.mrmax.dp.ua/EN/GMDE_TIS_START.htmlMaroš píše:Zdravim všechny. Potřeboval bych poradit, kde sehnat servisní manuál pro Daewoo Kalos 1.4SOHC?! Nikde v servisu vám ho neseženou,protože by mohli ztratit zákazníky. Chci dělat nejaké malé úpravy, ale potřebuji něco, do čeho bych mohl popřípadě nahlédnout. Ozvěte se prosím radši na E-MAIL!!! Díky předem!!!
mne to uz nefunguje
network error
network error