aky mobil maju Daewaci ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
aky mobil maju Daewaci ?
nova tema (staci napisat znacku)
takze zacnem ja:
SAGEM a Siemens (my-X2 a A50)
takze zacnem ja:
SAGEM a Siemens (my-X2 a A50)
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Reklama
-
Ja mel vzdy nokii, hlavne sluzebni, ale nejak uz mi nestacilo 100volnych mist v pameti, tak jsem si koupil Siemense CF62 (vecko). Design pekny, pamet na 500cisel a 150sms taky, ale po 3mesisich se mi posr*la vnitrni pamet, bylo nutne jej odeslat do servisu. Sice se mi dnes vratil, ale jde z domu, Siemens a vecko vseobecne, NIKDY VIC. Muj budouci telefon bude NOKIA 6021, telefon v mobilu nepotrebuju, ale datovy sluzby, Bluetooth a podobne, to se mi fakt dost hodi. Takze NOKIA, dlouho nic a pak zbytek
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Týbrďo, tak Nokča už dělá mobil bez telefonu . Toš to já zase v mobilu telefon potřebuju. Docela s ním i volám. Mám teď čerstvě SonyEricsson K750i a velká spokojenostmilosh píše:...Muj budouci telefon bude NOKIA 6021, telefon v mobilu nepotrebuju...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Nojo, ale kolik musis dat za mobil s fotakem, aby to byly fotky na urovni a ne rozmazany 640x480? deset litru za mobila nedam, to radsi mobil za bura a fotak taky a kvalita bude uplne jindeOndras píše:Týbrďo, tak Nokča už dělá mobil bez telefonu . Toš to já zase v mobilu telefon potřebuju. Docela s ním i volám. Mám teď čerstvě SonyEricsson K750i a velká spokojenostmilosh píše:...Muj budouci telefon bude NOKIA 6021, telefon v mobilu nepotrebuju...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mám siemens S65 a C35 naprostá spokojenost, nejsem stádní typ, a protože všichni mají Nokii já ji nechci Začínal jsem s ní kdysi s NMT a Nokií 540, ale pak začaly GSM telefony a já chtěl nějakej mobil co se všude chytne, doporučili mě Alcatel a měli pravdu, pro Nokiáře : Alcatel v pohodě 3 čárky signálu vedle ležící Nokie zofale hledala síť No a pak jsem přešel k Siemensu C35, C65, S65 a spokojenost
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502