Minisraz v Praze - 3.9.05 - Exklusivni foto !!! :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Minisraz v Praze - 3.9.05 - Exklusivni foto !!! :)
Tak dnes byl maly srazik v Praze na Cernem moste, kde se sesel se mnou Palikx a PetrM
Foto snad chlapci dodaji, nejlepsi ze jsme se chteli vyfotit vsichni 3, ale nez se to spustilo tak akorat jelo okolo auto
Foto snad chlapci dodaji, nejlepsi ze jsme se chteli vyfotit vsichni 3, ale nez se to spustilo tak akorat jelo okolo auto
Naposledy upravil(a) milosh dne ned zář 11, 2005 22:28, celkem upraveno 1 x.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Škoda, že jsem se o tom nedověděl dříve. Měl bych to kousek. Mám Nexii sedan, zelenou met., r.v. 97, 8V, GL. Koupil jsem jí více než před rokem a jsem spokojen. Není nijak tuningově upravena a ani nic takového neplánuji. Ne, že bych měl něco proti sportovním úpravám, ale mně se líbí tak jak sjela z výrobní linky a vždy se snažím používat jen originální díly. Objevil jsem klub Daewoo teprve nedavno. Fórum má úroveň a dočetl jsem se tam samé zajímavé věci.
Srazik bude koncem mesice, uz je tady tema kde jinde nez ve Srazech
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tady je konecne to foto od CCM
V poradi ja-Milosh, PetrM a Palikx
Jak na to koukam tak Palikx tam vypada jako virtual tuning, ale opravdu je zivy a byl pritomen A ja mu dekuji ze mi odhalil zavadu mojeho nexia pocitace a uz vim kde je chyba
V poradi ja-Milosh, PetrM a Palikx
Jak na to koukam tak Palikx tam vypada jako virtual tuning, ale opravdu je zivy a byl pritomen A ja mu dekuji ze mi odhalil zavadu mojeho nexia pocitace a uz vim kde je chyba
ja tebe taky, sefiku. Hlavne jak na sebe koukam, tak se divim, ze se mi ta noha nevykloubila
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
skor to vyzera ako keby tami nebol nikto a boli vsetci virual
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
No i to je mozne