Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Dobrý...........tak tos dostal ještě za větší kravinu jak já.......to gratulujuTompetr píše:Taky mám "buzerativní zážitek". Na miniparkovišti pro 3 auta jsem zastavil na krajním místě a protože ten vedle se postavil tak blbě, že nebylo místo zůstal jsem stát levými koly na rozježděné hlíně na šířku kola od asfaltu. Odměnou mi byla bota + 500,- Kč za nedovolené zabrání veřejného prostranství= 1000,- Kč. Diskuze nepomohla
Docela by me zajimalo, jaky meli podklady, pro to svoje tvrzeniTompetr píše:Moc to sice s pokutami nesouvisí, ale v Izraeli proběhla dopravně-bezpečnostní kampaň ve které bylo na bilboardech napsáno, že: "95% agresivně jedoucích řidičů má malé přirození"a podle statistik to na chlapskou ješitnost zapůsobilo tak, že se snížila nehodovost o několik procent. To je teprve dobrý ftip
Soudili podle sebe.......policajti jsou agresivní řidičiPavelZ píše:Docela by me zajimalo, jaky meli podklady, pro to svoje tvrzeniTompetr píše:Moc to sice s pokutami nesouvisí, ale v Izraeli proběhla dopravně-bezpečnostní kampaň ve které bylo na bilboardech napsáno, že: "95% agresivně jedoucích řidičů má malé přirození"a podle statistik to na chlapskou ješitnost zapůsobilo tak, že se snížila nehodovost o několik procent. To je teprve dobrý ftip
S malym ptakem.......Mareman píše:Soudili podle sebe.......policajti jsou agresivní řidičiPavelZ píše:Docela by me zajimalo, jaky meli podklady, pro to svoje tvrzeniTompetr píše:Moc to sice s pokutami nesouvisí, ale v Izraeli proběhla dopravně-bezpečnostní kampaň ve které bylo na bilboardech napsáno, že: "95% agresivně jedoucích řidičů má malé přirození"a podle statistik to na chlapskou ješitnost zapůsobilo tak, že se snížila nehodovost o několik procent. To je teprve dobrý ftip
![]()
Ja jezdim jak andilek, to bych musel mit ptaka jak rakoskuCross píše:S malym ptakem.......Mareman píše:Soudili podle sebe.......policajti jsou agresivní řidičiPavelZ píše: Docela by me zajimalo, jaky meli podklady, pro to svoje tvrzeni![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |