Jak rozebrat alternator
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Jak rozebrat alternator
Cauky uz se mi zase posr*** nexie.Vcera mi zacla svitit kontrolka dobijeni a rucky...podle toho co sem se tu docet a pozdejc i vyzkousel je v riti neco v alternatoru,protoze nedobiji.....Dneska sem ho vyndal ale nejak mi nejde votevrit mate nekdo nejaky grif jak na to??
Nexia 1,5 SOHC 8V,novy brzdovy desticky,svicky,vyfuk,kabely......sakra na tom aute uz snad jsou puvodni jen klicky
- Reklama
a nahodou nevis jak to ten elektrikar dela?? dyz se do toho dostanu tak to klidne vymenim ale zatim kolem toho muzu jen tancit jak indian kolem vohnepetrm píše:Mi ho vozíme k elektrikáři a ten to umí jinak budeš mít špatnej diodovej blok a rovnou dej ložiska
Nexia 1,5 SOHC 8V,novy brzdovy desticky,svicky,vyfuk,kabely......sakra na tom aute uz snad jsou puvodni jen klicky
Jasně že pokud se tím živí, nebude to troubit do světa...petrm píše:Bohužel nevím hlídá si to jak poklad na stříbrným jezeře a jelikož sem to nikdy nepotřeboval řešit tak mě to ani nezajímalo když to jednoduše předáš někomu jinému tak je to jednodušší
Nemá cenu se pouštět do věcí, které neznáš a šetřit za každou cenu
Nubira II-2000, 1.6/16V, 40000 km, v zimě nejezdí
tak sem se dneska ptal kolik by ta oprava asi stala a bylo mi receno ze na 90% kolem 2500Kc ..... sem myslel ze auto je na jezdeni a ne na to aby se kazdejch 14 neco spravovalo nedavno palec ted alternator...co bude priste??Vybouchne to cely??
2Fireman za tech 2500 to bude s rozebranim i se slozenim a mozna si dokonce zajezdim nez se zas neco posere
2Fireman za tech 2500 to bude s rozebranim i se slozenim a mozna si dokonce zajezdim nez se zas neco posere
jo ten roman v popisku je priprava na maturituAkri píše:to jsou ale veci opotrebene z provozu, ty pises v popisku celej roman, ale to meni prece kazdej, takovy veci jako desticky apod.
Nezalezi kolko mas najazdenych Km diody v alternatore odchadzaju.Mne alternator piskal myslel som ze je to lozisko tak som ho rozobral a loziska boli OK.Nakoniec som zistil ze piskaju uhliky.K diodam Ak to chces robit doma potrebujes merak Dioda nesmie prepustat prud do dvoch smerov len do jedneho Staci aby len jedna bola zla a nebude dobijat.Najlepsie je dat alternator na komplet GO firme ktora sa tym zaobera
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7