Chtěl bych jsem se poradit s Vámi zkušenými opraváři, jestli nevíte co to může být. Při jízdě přes hrboly jde slyšet boucháni v autě. Nevíte někdo co to může být ? Byl jsem s tím u kamaráda servisáka a on nepřišel na to odkud to jde, prý snad zepředu... ale neví to jistě. Neřešil jste někdo podobný problém Při jízdě je to nepříjemné. Děkuji předem za Vaše názory
Při podobném problému u mě pomohlo vyměnit silentbloky a tyčky předního stabilizátoru. V zadu je to stejný jen se k nim může líp. Koukni jestli nejsou vymačklý přední nebo zadní silentbloky, stabilizátor je pak volnej a bouchá.
Nubira má celkově měkké nastavení podvozku špatný silenbloky na ramenouch jsou nejlíp cítit když prudce přidáš a jeděš jaoby ostře tak to auto cestuje po silnici a jede se s ním velmi nepříjemně Nubiry obecně nemají s bucháním problémy chce to kontrolu podvozku jestli to buchá podle tvého popisu asi dost tak to půjde najít
petrm píše:Nubira má celkově měkké nastavení podvozku špatný silenbloky na ramenouch jsou nejlíp cítit když prudce přidáš a jeděš jaoby ostře tak to auto cestuje po silnici a jede se s ním velmi nepříjemně Nubiry obecně nemají s bucháním problémy chce to kontrolu podvozku jestli to buchá podle tvého popisu asi dost tak to půjde najít
tys chytil moji nemoc, ze tu jsi tak brzo, nebo si to cetl celou noc
AKRI - (byl) Muž z Ria ! AVEOtici všech zemí, spojte se