Ale pochvalte sa s vasimi tukancami a burackami, ktore potom chudak Akri musi zafusovavat?

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
vydrzal a vydrzal by som aj dlhsie]Rebro[ píše:Jaaj, ten blatnik si pamatam z PN. A to tak dlho si vydrzal chodit na takom pomackanom?
To sa stáva. Ľudia sú nepozorný. Hlavne tie kľúče si zabúdajú dať do vrecka,ale za to nemožu,tak im to treba odpustiťPavelZ píše:Pri vycouvavani se mi "podarilo" s Lanosem najet do sloupu. Byl to sice valcovej sloup o prumeru asi 25 cm, jeho zakladna ale bohuzel byla krychle o strane asi 50 cm. A ja videl jen tu valcovou cast, toho spodku sem si nevsiml. Takze odrenej naraznik a asi 5 cm promacklej zadni blatnik.
A pak uz jen vselijaky bouchance na naraznicich a znackach (jak s Lanosem tak s Nubiru), ktery clovek najde, kdyz rano prijde k zaparkovanemu autu (a plus odrenej lak na boku - nejspis nekdo prosel okolo a nevsimnul si, ze ma v ruce klice).
Predni znacku uz sem vyklepaval asi 3xfireman píše:a naviac nepozorne cuvaju ti co maju v zadu gulu![]()
![]()
od nejakej takej mam vedla SPZ podpis v tvare gulatej diery
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |