Co papaju Dejwaci
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- ]Rebro[
Co papaju Dejwaci
Kedze tu vznikaju fselijake divne temy, prilozim sem este dalsiu
Ide tu o tom, ze co radi papate, jete, zerete alebo ine expresivne slova.
Ja mam rad: skoro fsetko v McDonaldovi, no potom sielene kurence a pastiku Majka
Ja ne-mam rad: hriby.
Ide tu o tom, ze co radi papate, jete, zerete alebo ine expresivne slova.
Ja mam rad: skoro fsetko v McDonaldovi, no potom sielene kurence a pastiku Majka
Ja ne-mam rad: hriby.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Poslední dobou furt žeru pizzu z kamenné pece z Kauflandu. Ta je super
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
No žraní je moje oblíbené, a tak žeru v podstatě cokoliv co je dobré, mám rád kuchyni českou (svíčková, vepřoknedlozelo, všechny ptáky momentálně stůňu na husu a na kachnu (husa už je v mrazáku, kachnu urychleně koupím) pak můžu šílenou krávu od bifteku po guláš mimochodem jeden vtípek: víte proč chlapi nemůžou dostat nemoc šílenejch krav????????? protože jsou šílený prasata!!!!!!
samozřejmě veškerou italskou kuchyni pizzu, těstoviny na jakýkoliv způsob, jen mi moc nejedou luštěniny z nich mám rád hrachovou polívku a kaši, pokud je doplněna ušlechtilou porcí uzenýho (1/2+1/2) a jinak vše na grilu klobásky, bůček, krkovičku, lososa i LANOSA a tyhle já úplně žeru...
samozřejmě veškerou italskou kuchyni pizzu, těstoviny na jakýkoliv způsob, jen mi moc nejedou luštěniny z nich mám rád hrachovou polívku a kaši, pokud je doplněna ušlechtilou porcí uzenýho (1/2+1/2) a jinak vše na grilu klobásky, bůček, krkovičku, lososa i LANOSA a tyhle já úplně žeru...
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502