Čmeliak v treťom brzdovom svetle
Moderátor: Blue Lanos
Čmeliak v treťom brzdovom svetle
Tak som dnes objavil mŕtveho čmeliaka v treťom brzdovom svetle, by ma fakt zaujímalo ako sa tam dostal?!
P.S.: Sorry, za kvalitu.
P.S.: Sorry, za kvalitu.
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
tak kazdej den tam mam neco jineho taky a ven to nejde, musim to nechat vysusit a pak dratem rozdrobit a vyfouknu to vem, jinak to totiz nejde v celku nikdy vyndat, taky nechapu, kudy se to tam dostane, ja nechavam v praci venku otevrena vsechna okna a pak to tam mam jak na hmyzi farme
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
To musíš mít Biolit - a je klid!Akri píše:tak kazdej den tam mam neco jineho taky a ven to nejde, musim to nechat vysusit a pak dratem rozdrobit a vyfouknu to vem, jinak to totiz nejde v celku nikdy vyndat, taky nechapu, kudy se to tam dostane, ja nechavam v praci venku otevrena vsechna okna a pak to tam mam jak na hmyzi farme
Nubira II-2000, 1.6/16V, 40000 km, v zimě nejezdí
vyndat a nasadit
Nevím jak u sedanů, ale u HB to jde vysunout jednoduchým stlačením zarážek na boku světla a zasunout zpět pouhým zacvaknutím. Už jsem to měl jednou sundané, ale ne kvůli hmyzu. A že lezou zrovna tam tak to je jasné. Všichni bzuci milujou oranžové a žluté barvy a červenou nejspíše takyAkri píše:tak kazdej den tam mam neco jineho taky a ven to nejde, musim to nechat vysusit a pak dratem rozdrobit a vyfouknu to vem, jinak to totiz nejde v celku nikdy vyndat, taky nechapu, kudy se to tam dostane, ja nechavam v praci venku otevrena vsechna okna a pak to tam mam jak na hmyzi farme
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
vždyt to řika Daewoo, život v každém kousku,nebo to bylo Danonee ??
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
To je Danone ale mě si udělali hnízdo čmeláci v garáži (v Praze)i, mám ji pronajmutou a moc jsem tam nechodil( je tam sklad) a je mi líto je zahubit nějakým biolitem, tak jsem se dohodl s nájemcem, že je necháme a oni snad na podzim někam odletí. Nemáte někdo zkušenosti s čmeláky????? DíkKrtek píše:vždyt to řika Daewoo, život v každém kousku,nebo to bylo Danonee ??
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Letos asi nikam neodletí, selhal jim předletový průzkum (Mipo ho má v brzdovém světle)Richard píše:[To je Danone ale mě si udělali hnízdo čmeláci v garáži (v Praze)i, mám ji pronajmutou a moc jsem tam nechodil( je tam sklad) a je mi líto je zahubit nějakým biolitem, tak jsem se dohodl s nájemcem, že je necháme a oni snad na podzim někam odletí. Nemáte někdo zkušenosti s čmeláky????? Dík
Na webu píšou, že u čmeláků přezimuje jen samička, ostatní členové kolonie umírají http://www.priroda.cz/lexikon.php?detail=88
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No my vloni meli v praci srsni hnizdo o velikosti nafukuvaciho plazoveho balonu a rozhodne jsme nechcteli cekat, jestli odleti dobrovolne, navic z nich byl tak neuveritelnej smrad, ze si to neumite predstavit, hasici k nim nechteli, tak jsme koupili 2x biolit a ovazali ho lepici paskou, aby sam strikal a vhodili do one podkrovni mistnosti, co se delo asi v deseti nasledujicich minutach, bych vam pral slyset, melo to zvuk jako startujici vrtulnik, ale druhy den lezeli vsichni na zemi.Richard píše:To je Danone ale mě si udělali hnízdo čmeláci v garáži (v Praze)i, mám ji pronajmutou a moc jsem tam nechodil( je tam sklad) a je mi líto je zahubit nějakým biolitem, tak jsem se dohodl s nájemcem, že je necháme a oni snad na podzim někam odletí. Nemáte někdo zkušenosti s čmeláky????? DíkKrtek píše:vždyt to řika Daewoo, život v každém kousku,nebo to bylo Danonee ??
Je fakt, ze cmelaky bych taky nechal bejt
AKRI - (byl) Muž z Ria !