Rozteč kol
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Rozteč kol
Čauky, dneska jsem si koupil Nexii
Povíte mi někdo jakou má nexia rozteč kol?
Předem díky
Povíte mi někdo jakou má nexia rozteč kol?
Předem díky
- Reklama
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
ET počítej tak 45-35.. Jinak si můžeš vybrat třeba tady nějaké ty kolesa http://e-pneu.cz/hledej_alu.php?z=7&t=8 ... &ra=n&po=v Jestli ale fakt nechceš riskovat a vyběhávat po úřadech,dej ten standart 14",ovšem,jestli to není škoda,investovat prachy do takových malých ALU kol... Většina se určitě shodne,že 15" jsou na Nexii super
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
Aj ja by som chcel 15" ale videl si uz novy slovensky technicak???T-PK píše:... Většina se určitě shodne,že 15" jsou na Nexii super
Tam si uz mozu policajti vycitat presny rozmer pneu a nerad by som sa s nimi zbytocne handrkoval.... A po uradoch sa mi veru nechce chodit. Viete mi niekto povedat, co by som potreboval na zlegalizovanie 15" a kolko by to stalo???
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
diky za link, ale stale mi vybera 5-dierove disky. Predpokladam, ze su to len ilustracne foto a robia sa aj stvordierove...T-PK píše: Jinak si můžeš vybrat třeba tady nějaké ty kolesa http://e-pneu.cz/hledej_alu.php?z=7&t=8 ... &ra=n&po=v
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Probíralo se to tady nesčetně krát.. Zkus hledat témata založené Ondrasem..On si nechal zapsat nove kola do technicaku..nio píše:Aj ja by som chcel 15" ale videl si uz novy slovensky technicak???T-PK píše:... Většina se určitě shodne,že 15" jsou na Nexii super
Tam si uz mozu policajti vycitat presny rozmer pneu a nerad by som sa s nimi zbytocne handrkoval.... A po uradoch sa mi veru nechce chodit. Viete mi niekto povedat, co by som potreboval na zlegalizovanie 15" a kolko by to stalo???
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Máš samozřejmě pravdu,jsou to JEN ilustračnínio píše:diky za link, ale stale mi vybera 5-dierove disky. Predpokladam, ze su to len ilustracne foto a robia sa aj stvordierove...T-PK píše: Jinak si můžeš vybrat třeba tady nějaké ty kolesa http://e-pneu.cz/hledej_alu.php?z=7&t=8 ... &ra=n&po=v
Alu kola 13-ky
Kdyby jste nekdo chtel prodat alu kola 13-ky bez gum za slusnej peniz,tak mi dejte vedet,diky..
Nexia 75PS, modrá 3 dv. R.V.1997