Oprava klaksonu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Oprava klaksonu
uz sa to tu kedysi davno riesilo, teraz to postihlo aj mna. Z nicoho nic mi prestal trubit jeden klakson. Tak som nelenil vymenil droty napajajuce klaksony a bolo to v kabli lebo nefunkcny klakson zrazu fungoval.
takze ak by vas nieco podobne postihlo, staci rozobrat rurku, v ktorej su kable umiestnene a dostat sa k miestu kde sa kable z oboch klaksonov spajaju a tam je vacsinou problem, odstrihnut kusok kabla a nanovo k sebe priletovat.
takze ak by vas nieco podobne postihlo, staci rozobrat rurku, v ktorej su kable umiestnene a dostat sa k miestu kde sa kable z oboch klaksonov spajaju a tam je vacsinou problem, odstrihnut kusok kabla a nanovo k sebe priletovat.
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
- Reklama
jasnacka ,inac si myslim ze asi vsetky auta maju po dva
v sobotu som opravoval tu istu zavadu na esperku---
v sobotu som opravoval tu istu zavadu na esperku---
Naposledy upravil(a) goror dne čtv čer 16, 2005 12:39, celkem upraveno 1 x.
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
Tak to teda NIE Ja nemam cerep Sikmaci si dali zalezat na mojej NexiiHabron píše:Místo abys byl rád, tak si takhle stěžuješ. Ale on si tě automobilovej pánbůh najde a to ve chvíli, kdy to budeš nejméně čekat a bude se ti to nejméně hoditkaso píše:A ja zase nic Uz aby sa nieco posralo nech mozem nieco napisat
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7