kontrolka otevřeného kufru
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
kontrolka otevřeného kufru
Ahoj všichni,
nevíte někdo kde je ňáké čidlo nebo něco ktéré signalizuje otevřený kufr?Minulý týden mi začala svítit kontrolka, že je pořád otevřený, včera zhasla a dnes ráno jedu do práce a zas na mě svítí. Kufr je přitom zavřený což sem náležitě zkontroloval až na mě sousedka koukala jako bych se zbláznil. Nevíte někdo jak to vyřešit,nechce se mi s tim do servisu aby se mi nevysmáli, mlátil sem z kufrem a nic, stále svítí. Je to špatný i proto, že nefunguje ani alarm když svítí ta kontrolka což sem vyzkoušel taky.
nevíte někdo kde je ňáké čidlo nebo něco ktéré signalizuje otevřený kufr?Minulý týden mi začala svítit kontrolka, že je pořád otevřený, včera zhasla a dnes ráno jedu do práce a zas na mě svítí. Kufr je přitom zavřený což sem náležitě zkontroloval až na mě sousedka koukala jako bych se zbláznil. Nevíte někdo jak to vyřešit,nechce se mi s tim do servisu aby se mi nevysmáli, mlátil sem z kufrem a nic, stále svítí. Je to špatný i proto, že nefunguje ani alarm když svítí ta kontrolka což sem vyzkoušel taky.
Nubira HB 2.0 CDX, r.v.98, plná výbava
- Reklama
Spínač na osvětlení kufru a zároveň na kontrolku na palubce - tak se na to mrkni , ať ti to nevymlátí baterku a radši vyndej žárovku ve stropě- tak ten spínač je ve dveřích v zámku ( samozřejmě né ve vložce kam se dává klíč , ale v tom mechanizmu , který se zaklapne do protikusu na prahu.) Myslím , že se s tím dá i pohybovat a vyzkoušet, určitě jsem si s tím hrál , ale vím , že mi podle toho blikalo světlo ve stropu , na kontrolku jsem nekoukal , ale asi to je spojené ...
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Né řidičovi dveře - pátý dveře ! U kombíka to tak je a má to vliv na to stropní světlo , ale to nad kufrem , pak je tam ještě svetlo v prostřed stropu , na to to nereaguje . U HB není osvětlení kufru ??
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Tak to fakt nevím , většinou jsou tyhle světla dělaný tak , že spínače na sloupkách , nebo v kufru v zámku přikostřují vnitřní světla, kontrolka na dveře a na kufr by asi mohla být na stejném principu , původně jsem myslel , že to bude na jednom drátu ...? Možná , že ti kontrolka chytla někde po cestě zezadu kostru , ??? fakt nevím....
No a jsme doma !!!! Je to v tom kontaktu v zámku na zadních dveřích ( tech od KUFRU!!) , a pokud se ti to nepovede rozchodit tak samozřejmě co nejrychleji vyndej žárovku z osvětlení kufru , ať ti to nevytříská baterku . Kontrolka baterku nevybije.