Sraz Matizů
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
-
- Reklama
5? já myslel jen 4
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kdyz mohl prijet Ondras z Ostravy, tak myslim ze z Brna to mas uz "kousek"...Robert píše:Ja to mam do Milovic celkem hodne daleko, takze bohuzel... Pokud bude v lete nejakej srazek a bude v rozumne vzdalenosti, rad se zucastnim
Jen nebyl linej jako ostatni daewoo clenove !!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
5 - Rosťa odjel dřívmilosh píše:5? já myslel jen 4
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Ja nebyl linej, jen se mi nechtelo curat do nadrze...milosh píše:Kdyz mohl prijet Ondras z Ostravy, tak myslim ze z Brna to mas uz "kousek"...Robert píše:Ja to mam do Milovic celkem hodne daleko, takze bohuzel... Pokud bude v lete nejakej srazek a bude v rozumne vzdalenosti, rad se zucastnim
Jen nebyl linej jako ostatni daewoo clenove !!!!
Tak už začínám potřetí a vždycky to zku...m. Jak mám přiložit fotku, vždycky to skončí špatně.
Na sraz jsem najel 462km, bylo to perfektní a Matýskáři zase ukázali, že jsou nejlepší. Jako jediní jsme se postavili vedle sebe, pěkně jsme se vyfotili, pokecali - no paráda. Už se těším na září na sraz v Morávce. Jen doufám, že mi zase neodejde tachometr (odešel cestou do Hlinska, teď cestou z Milovic). A teď to přijde - zkouším přiložit foto.
Na sraz jsem najel 462km, bylo to perfektní a Matýskáři zase ukázali, že jsou nejlepší. Jako jediní jsme se postavili vedle sebe, pěkně jsme se vyfotili, pokecali - no paráda. Už se těším na září na sraz v Morávce. Jen doufám, že mi zase neodejde tachometr (odešel cestou do Hlinska, teď cestou z Milovic). A teď to přijde - zkouším přiložit foto.
-
- Kontaktovat uživatele:
Do formace se vjíždělo postupně z pohledu fotografa zleva
|\/| /\ '|' | '/.
Příště se vyfotíme všichni na tom hangáru , ukazoval jsem to známýmu co jezdí napodobný akce a v Milovicích se prej na nějakej dá vyjet zezadu.
To je slušná vychytávka, škoda že jsem to nevěděl , určitě bych ho našel .........
To je slušná vychytávka, škoda že jsem to nevěděl , určitě bych ho našel .........
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e