aerohluk a jiné
Moderátor: Blue Lanos
aerohluk a jiné
Zdravím všechny Lanosáky. Kupoval jsem 1,5ku na podzim, mám za sebou zimu a už i pěkný počasí. Ze začátku jsem měl problémy s aerodynamicým hlukem, nejvíc mi dalo zabrat zjistit zdroj hluku. Už je vyhráno, zjistl jsem, že to dělá volná (asi vymačkaná) guma kolem předních oken. Zjistil jsem, že se dá to těsnění jakoby odklopit, no a pod něj jsem nalepil samolepící těsnění, a je vystaráno. Jinak jsem se těšil na lepší počasí, jak si prolezu Lanoska, abych zjistil, co bude potřeba opečovat. Má za sebou 54 tis km, je v provozu od r. 2000 a parkoval venku. Nooo, nic hroznýho jsem zatím nenašel, jen se mi nelíbí zkorodovaný hliník na motoru. Stačil jsem už vyměnit anténu (mech. teleskop) za plastovej pendrek, protože jsem byl línej po každým zastavení ant. zastrkovat, aby mi ji nějakej vůl neulomil, jsem spokojenej. A nakonec jsem mu koupil slušný jetý letní Good Yearky, a opět chvála. To je vše, přeju všem hodně radosti z jejich miláčků a gumový patníky. Yarek
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Mam radu na vas problem, chce to lepsi repro
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
a usi neslisi....
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: aerohluk a jiné
ten hlinik je zoxidovany, je to nejvic od soli a ze silnice z tech sracek, tomu se nevyhnes a hlavne to neresyarek.t píše:Zdravím všechny Lanosáky. Kupoval jsem 1,5ku na podzim, mám za sebou zimu a už i pěkný počasí. Ze začátku jsem měl problémy s aerodynamicým hlukem, nejvíc mi dalo zabrat zjistit zdroj hluku. Už je vyhráno, zjistl jsem, že to dělá volná (asi vymačkaná) guma kolem předních oken. Zjistil jsem, že se dá to těsnění jakoby odklopit, no a pod něj jsem nalepil samolepící těsnění, a je vystaráno. Jinak jsem se těšil na lepší počasí, jak si prolezu Lanoska, abych zjistil, co bude potřeba opečovat. Má za sebou 54 tis km, je v provozu od r. 2000 a parkoval venku. Nooo, nic hroznýho jsem zatím nenašel, jen se mi nelíbí zkorodovaný hliník na motoru. Stačil jsem už vyměnit anténu (mech. teleskop) za plastovej pendrek, protože jsem byl línej po každým zastavení ant. zastrkovat, aby mi ji nějakej vůl neulomil, jsem spokojenej. A nakonec jsem mu koupil slušný jetý letní Good Yearky, a opět chvála. To je vše, přeju všem hodně radosti z jejich miláčků a gumový patníky. Yarek
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se