Chalosi neviete kde zozeniem farbu na brzdy cervenu? Ale za rozumnu cenu lebo v TT ju maju za 990 a to sa mi zda prehnane...
A chcel by som kupit cerveny lak na zadne svetla, neviete co to normale stoji. V TT za 1000.-
farba na brzdy
Moderátor: Blue Lanos
farba na brzdy
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
- Reklama
fajn, ale farby laky Vsak to ma byt voci teplotam odolna specialna farba na brzdy nie
A svetla chcem striekat lebo sa mi nepaci ten oranzovy pas so smerovkami a chcem aby boli cele svetla cervene
A svetla chcem striekat lebo sa mi nepaci ten oranzovy pas so smerovkami a chcem aby boli cele svetla cervene
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
jasne ze je to specialna farba na vysoke teplota,u nas ju maju vo farby laky a farby ake len chces
k tym svetlam neviem ci urobis radost nasim jastrabom,a smerovky ti ako budu svietit??
k tym svetlam neviem ci urobis radost nasim jastrabom,a smerovky ti ako budu svietit??
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
ak sa nemylim tak lak na svetla by nemal zmenit vyslednu farbu svetiel a ak tak len o trochu