Palivový filtr - výměna
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Palivový filtr - výměna
Kluci, chci se zeptat na výměnu palivového filtru. Podle pohledu jednoduchá záležitost. Filtr jsem už koupil a tak mám dotaz: není to při vypnutém motoru ještě pod tlakem? Jak moc z toho teče při výměně benzin? Určitě je lepší to měnit u studenýho auta. A na Petra či Palikxe: není tam nějaká zrada, na co si dát pozor?
Díky za odpověď
Díky za odpověď
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Co ja vim tak tam tlak neni, ale muzes si to jednoduse vyskouset. Nahore na konzoli vstriku je cerna cepicka a pod ni odvzdusnovaci ventilek (jako autoventilek) kdyz ho zamacknes a nic nepotece jako ze nepotece tak tam tlak neni. Tusim ze kdyz budes menit ten filtr tak ten ventilek stejne budes muset pouzit k odvzdusneni potrubi. Jinak na videnou v utery
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
No nějaký tlak tam je , trošku vyteče . Nedávno jsem ho měnil, prevence.
Zmáčkneš ty pastový sponky a normálně odpojíš. Pozor na směr , na filtru je vylisovaná šipka.
Pánové, vy máte osobní srazík.....
Zmáčkneš ty pastový sponky a normálně odpojíš. Pozor na směr , na filtru je vylisovaná šipka.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Jo dohodli jsme se a zítra mě Brainman objednal na servisní prohlídkuTomáš píše:No nějaký tlak tam je , trošku vyteče . Nedávno jsem ho měnil, prevence.
Z A D A R M O do KTK Kladno. Tak tam jdeme oba a budeme šířit informace a dezinformace o našem foru i v tak dalekých Spojených státech Kladenských jak nám přikázal Milosh
Jinak dík za info o filtru
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
Pánové, tak to se může stát asi jenom mně ( kutil - teoretik). Zrovna o minulém víkendu jsem taky měnil filtry (vzduchový a palivový) bez nějakých předchozích dotazů. Výměna proběhla celkem v pohodě, až na to, že na originálním Daewoo filtru nebyl vyznačen směr, jak ho zapojit. V neděli to jelo dobře, ale dnes, když mládá jela z práce, tak jí to škubalo jako prase. Samozřejmě jsem nic neovzdušňoval Dnes večer, chytrejší o poznatky z fóra jsem hledal ten ventilek na ovzdušnění a nebyl jsem schopný jej najít. Mohu vás poprosit o přesnější popis, kde ho najdu nebo jak to mám ovzdušnit, aby to zase jelo pořádně. Díky
Mordy
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
sem taky psalpetrm píše:Žádný odvzdušnění není třeba je to otevřený okruh který se sám "odvzdušní" a pokud se nemílím tak tam není ani žádná šipka ale spíš nápis OUT teda ven jinak ten ventilek bývá na liště vstřiků je to jakoby ventilek na pneumatice
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Brachovi se neco podobneho stalo na Nexii, dosel mu benzin a pak to takhle blblo. Ale myslim ze se mu zavzdusnilo cerpadlo, videl a slysel jsem to osobne. Jen ted nevim co s tim udelal, ale snad odpovi?petrm píše:To teda nevím nemáš ho tam opačně nebo třeba shoda náhod třeba nějaká svíčka nebo kabel to se stává a teď to vysvětluj zákazníkovi náhoda je blbec