Zadní pružiny
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Zadní pružiny
Dal sem teď do servisu nexii kvůli alt. a zjistili mi navíc,že mam odešlí pružiny na zadních kolech...Mě to bylo divný,že ten zadek je tak nizkej a tak hezky to sedí u země...řikali mi,že skoro na každej nexii a i na oplech,myslim kadet a astra,tak odchází z 90% pružiny na zadních kolech.takže jestli někomu pěkně sedí zadek,tak hurá do výměny...
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kdybs pořádně četl forum, tak bys o této závadě věděl. Já mám Nexii už 9 let a zadní pružiny mám stále původní, tak nevím, co Vám tam dali....
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ivan píše:Kdybs pořádně četl forum, tak bys o této závadě věděl. Já mám Nexii už 9 let a zadní pružiny mám stále původní, tak nevím, co Vám tam dali....
Víš tich témat je tu hodně a já u toho netu nestrávim tolik času,abych si je všechny přečet...Tak když sem na něco nenarazil,tak nap nové téma...Já se rozhod tam dát snížený pružina o 40mm,tak sem na to zvědavej...Ty je tam máš taky ne?
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Zatím nemám, ale do měsíce budouAnonymous píše:Ivan píše:Kdybs pořádně četl forum, tak bys o této závadě věděl. Já mám Nexii už 9 let a zadní pružiny mám stále původní, tak nevím, co Vám tam dali....
Víš tich témat je tu hodně a já u toho netu nestrávim tolik času,abych si je všechny přečet...Tak když sem na něco nenarazil,tak nap nové téma...Já se rozhod tam dát snížený pružina o 40mm,tak sem na to zvědavej...Ty je tam máš taky ne?
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
A to ti tam ještě pudou,vem si,že už to máš takhle strašně u země a když tam dáš ještě nižší pružiny,tak už to bude dřít ne?Já je budu mít do 14 dní,nějaký holandský...Komplet za 5tis. Jedinej problém,který budu asi mít,že nezajedu domů,máme děstně blbej vjezd...Ivan píše:Zatím nemám, ale do měsíce budouAnonymous píše:Ivan píše:Kdybs pořádně četl forum, tak bys o této závadě věděl. Já mám Nexii už 9 let a zadní pružiny mám stále původní, tak nevím, co Vám tam dali....
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ještě budu mít pár centimetrů rezervu, musíš s takovým nízkým autem umět jezdit...
A taky budu muset předělat komplet vjezd do garáže, abych tam neurval nárazník
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Jenže tady na našich silnicích můžeš bejt sebelepší řidič a stejně to o něco urveš...Jo bude to hodně nizoučký...Já si objednal z polska podspoiler a nakonec je to ten samej jako máš ty...To bude zajímavý...Ivan píše:Ještě budu mít pár centimetrů rezervu, musíš s takovým nízkým autem umět jezdit...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mě těší, že máš ten samejS.v.o.b.i.k píše:Jenže tady na našich silnicích můžeš bejt sebelepší řidič a stejně to o něco urveš...Jo bude to hodně nizoučký...Já si objednal z polska podspoiler a nakonec je to ten samej jako máš ty...To bude zajímavý...Ivan píše:Ještě budu mít pár centimetrů rezervu, musíš s takovým nízkým autem umět jezdit...
Naše silnice jsou OK, horší je to ve městě... ale záleží, kde jezdíš....
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Okolo Plzně to asi moc neznáš co?Teď u rokycan po zimě je to samá díra a tlumiče dostávají záhul,mít to teď nízký tak to urvu...A kolik myslíš že tak zbyde tich cenťáků po tom snížení???Ivan píše:Tak to mě těší, že máš ten samejS.v.o.b.i.k píše:Jenže tady na našich silnicích můžeš bejt sebelepší řidič a stejně to o něco urveš...Jo bude to hodně nizoučký...Já si objednal z polska podspoiler a nakonec je to ten samej jako máš ty...To bude zajímavý...Ivan píše:Ještě budu mít pár centimetrů rezervu, musíš s takovým nízkým autem umět jezdit...
Naše silnice jsou OK, horší je to ve městě... ale záleží, kde jezdíš....
to doufas marne, to bude minIvan píše:Doufám, že tak 8-10.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet