Vtedy to bol ale este TOBIT, teraz ze vraj CARMAX (HERMESTRADE a TOPBIT nejak zgrupli) a ceny nam poskocili ... pisalo sa tu niekde o tom, ale k veci oplati sa u nich stale kupovat alebo su niekde lacnejsi ???
Moderátor: Blue Lanos
a preco chces ten KD dat prec??mekky píše:no vitaj zahoraku...odkal si ?
no potrebujem toho viac a zistujem ceny... (rozvodak+kladky, lambdu, zadne pruziny, zadne oblozenia, zadne brzdove piesty,... atd atd)
esperko som kupil minuly rok v lete od manika, je tam konus KD, v zadu dvojka vyfuk KM, inak seria zlata metaliza, no a je tom poznat ze to ma svoje roky... ja by som tam ten konus nedaval, ale uz to tam bolo a ten odbornik co to tam daval vyrezal dieru do krytu na bezny filter aby tam ten konus dostal, no strasny tuner...
mam kamosa co vie zvarat plasty a ze mi to opravi a asi tam dam naspat normalny filter ... no uvidime
dam na rady odbornikov myslim, ze milosh to tu pisal a aj jeden kamos automechanik ma nazor, ze by to tam nedaval, ak ma ten motor aj za nejaky ten rok za nieco stat...goror píše:a preco chces ten KD dat prec??mekky píše:no vitaj zahoraku...odkal si ?
no potrebujem toho viac a zistujem ceny... (rozvodak+kladky, lambdu, zadne pruziny, zadne oblozenia, zadne brzdove piesty,... atd atd)
esperko som kupil minuly rok v lete od manika, je tam konus KD, v zadu dvojka vyfuk KM, inak seria zlata metaliza, no a je tom poznat ze to ma svoje roky... ja by som tam ten konus nedaval, ale uz to tam bolo a ten odbornik co to tam daval vyrezal dieru do krytu na bezny filter aby tam ten konus dostal, no strasny tuner...
mam kamosa co vie zvarat plasty a ze mi to opravi a asi tam dam naspat normalny filter ... no uvidime
KTORE ?Andy píše:velmi rad by som si to esperko pozrel...
nazdar esperak kolko mas najazdene ze si menil tie capy??Filip píše:KTORE ?Andy píše:velmi rad by som si to esperko pozrel...
Tak dofrc do vysokej. Tam staviam dom. Vcera som mal cely den auto v servise.
Tlmiče, čapy spodne, čapy riadenia, svetla - nastavovanie, prezuvanie,
geometria. Material som dodal. cena prace - 4046,50
auto bolo v Carexe (BA) a urobili to zda sa ze dobre. Uvidime ked s tym este
po jamach troska pobeham
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |