znizene! + foto

Moderátor: Blue Lanos

Andy

znizene! + foto

Příspěvek od Andy »

tak uz jazdim na tych znizenych pruzinach.
Ako to znami zacal rozoberat tak zistil ze by som mal menit aj tlmice a rozne gumove dorazi, tesnenia, nejake loziska a podobne. Tak som este cely piatok behal po obchodoch a zhanal veci. Vsetko som zohnal, vycaloval som 10 000 + tych 5 500 za pruziny a auto mam vlastne na novom podvozku :D
Takee jednoduche :lol: :lol: :lol:
Inak musim povedat ze jazdne vlastnosti isli rapidne nahor. Auto uz "neplave" a v zaktutach sa ovela menej naklana. Je to obrovzky rozdiel oproti serii.

takze teraz vyzera moj podvozok asi takto: pruziny WEITEC, tlmice SACHS a ostatne weci original daewoo :lol:

foto dodam hned ako budem mat viac casu ;)
Naposledy upravil(a) Andy dne úte úno 22, 2005 10:42, celkem upraveno 1 x.
Reklama

Andy

Příspěvek od Andy »

a to este stale jazdim na zimnych gumach 185/65 R14...
Som zvedavy co to spravy ked tam dam elektrony a gumi s nizsim profilom ;)
goror

Příspěvek od goror »

ahoj tak dufam ze si mi ich zmeral :shock:
Andy

Příspěvek od Andy »

goror píše:ahoj tak dufam ze si mi ich zmeral :shock:
:oops: mal som toho vela.
kazal som to zmerat bratovi a on mi vravel ze predna pruzina mala 26. Takze neviem. Nemozem sa ti za to cislo zarucit.
goror

Příspěvek od goror »

andy a co zadne ????
Andy

Příspěvek od Andy »

goror píše:andy a co zadne ????
sorrac, pomylil som sa. On mi to tvrdil o zadnych. /tych mensich/
vazne sorry ale ako som pysal cely piatok som zhanal veci a vecer ich tam uz znami montoval takze asi tak...
goror

Příspěvek od goror »

to si kupoval do predu aj nove tlmice???
Andy

Příspěvek od Andy »

goror píše:to si kupoval do predu aj nove tlmice???
4 nove pruziny, 4 nove tlmice, a vsetko co sa dalo vymenit je takisto nove...
goror

Příspěvek od goror »

no ja soim meral zadne original mal som jednu prasknutu a nameral som240mm tak mi teraz povedz ako ti sedi zadok ked pises ze maju 26
podla mna mal by si to mylsim vyskovo vidiet ,ale kde je potom znizenie 40mm? :shock:

este nieco tie tlmice su so sportovov charakteristikov??
Naposledy upravil(a) goror dne pon úno 21, 2005 11:47, celkem upraveno 1 x.
goror

Příspěvek od goror »

menil si aj capy riadenia a aj zvisle??
Andy

Příspěvek od Andy »

goror píše:no ja soim meral zadne original mal som jednu prasknutu a nameral som240mm tak mi teraz povedz ako ti sedi zadok ked pises ze maju 26
podla mna mal by si to mylsim vyskovo vidiet ,ale kde je potom znizenie 40mm? :shock:

tlmice su tuhsie nez seriove.
Vies, oni si tie pruziny po namontovani na auto dost sadli takze nizsie to je. Len ci o 4 cm tak to teda netusim ;)
Celkovo ma ten podvoyok teraz tuhsi charakter a neplava tak ako seriove espera. A najviac to citit v zakrutach! Tam kde som predtym v zakrutch brzdil, teraz ich prebehnem bez pribrzdenia.
Andy

Příspěvek od Andy »

goror píše:menil si aj capy riadenia a aj zvisle??
nie. tie boli ok.
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Andy píše:tak uz jazdim na tych znizenych pruzinach.
Ako to znami zacal rozoberat tak zistil ze by som mal menit aj tlmice a rozne gumove dorazi, tesnenia, nejake loziska a podobne. Tak som este cely piatok behal po obchodoch a zhanal veci. Vsetko som zohnal, vycaloval som 10 000 + tych 5 500 za pruziny a auto mam vlastne na novom podvozku :D
Inak musim povedat ze jazdne vlastnosti isli rapidne nahor. Auto uz "neplave" a v zaktutach sa ovela menej naklana. Je to obrovzky rozdiel oproti serii.

takze teraz vyzera moj podvozok asi takto: pruziny WEITEC, tlmice SACHS a ostatne weci original daewoo :lol:

:shock: Oooo,gratuluju.!Tlumice jsou plynove,nebo vzduchove???Tesim se,az vyhraju ve sportce.! :lol:
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
goror

Příspěvek od goror »

Andy píše:
goror píše:no ja soim meral zadne original mal som jednu prasknutu a nameral som240mm tak mi teraz povedz ako ti sedi zadok ked pises ze maju 26

tlmice su tuhsie nez seriove.
Vies, oni si tie pruziny po namontovani na auto dost sadli takze nizsie to je. Len ci o 4 cm tak to teda netusim ;)
Celkovo ma ten podvoyok teraz tuhsi charakter a neplava tak ako seriove espera. A najviac to citit v zakrutach! Tam kde som predtym v zakrutch brzdil, teraz ich prebehnem bez pribrzdenia.
tie tlmice mas plynove?
goror

Příspěvek od goror »

T-PK píše:
Andy píše:tak uz jazdim na tych znizenych pruzinach.

:shock: Oooo,gratuluju.!Tlumice jsou plynove,nebo vzduchove???Tesim se,az vyhraju ve sportce.! :lol:
myslis asi kapalinove ze jo ???
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“