změna uživatelského jména
Moderátor: Blue Lanos
změna uživatelského jména
Ahoj zaregistroval sem se do fora ale napsal jsem špatně jméno.chci ho změnit ale podle návodu z FAQ to nejde-resp. není tu nikde kolonka profil.Prosim pomooooc
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Zmenu uzivatelskeho jmena myslim muze provest pouze admin, tak se obrat na neho jestli Ti to tolik vadi, ale ja bych to neresil, mne osobne to pri registraci vynechalo taky pismenko, takze jsem od te doby Akri a vsichni si na to zvykli a mne je to uz uplne sumak
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Jasne, to muzeme jen my admini
Posli mi SZ - soukromou zpravu a zmenime to
Posli mi SZ - soukromou zpravu a zmenime to
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
neni zac, hĺavne kdyz jsi kolega Petram, snad nam zde obcas poradis, ve chvilich, kdy Petr nebude zrovna u PCpalikx píše:Tak Vám děkuji dobrá věc se podařila.Začíná se mi tu líbit.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Staci kdyz si zaskrtnes automaticky prihlasovani a je topalikx píše:Omlouvám se mám konečně net doma a nemám ještě všechno nastavené takže ,ten anonym jsem já.
To je nápad,ale až o víkendu.Přes týden bych pak v práci mohl taky montovat motor z matize do leganzy a ani bych si to neuvědomil.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Blue Lanos
to by ma hrozne zajimalo jak si sa ti chtel jmenovatAkri píše:...mne osobne to pri registraci vynechalo taky pismenko, takze jsem od te doby Akri a vsichni si na to zvykli a mne je to uz uplne sumak
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01