Po delším rozvažování jsem risknul poslat nějaké peníze do Ameriky a objednal jsem úpravu SW pro automatickou převodovku u Trifecty.
Napřed jsem o tom hodně přečetl a výsledek rozhodně předčil očekávání. To na co jsem si stěžoval (klouzání, horší přenos výkonu atd.) - všechno je pryč, auto se chová jako vyměněné. S tímto kdyby to tak Chevrolet prodával rovnou ....
Podrobnosti klidně doplním...
Automatická převodovka - úprava SW
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Automatická převodovka - úprava SW
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
- Reklama
Re: Automatická převodovka - úprava SW
V tuning centre si stiahli origo soft s Orlanda.A hned ked si ho pozrel,tak mi vravi ze uz taky upravovali!A je to obrovsky rozdiel.Auto sa chova uplne inak!Nechal by som to upravit,ale hned povedal ze by padla zaruka
2.0 VCDI LT+ 2013
Tak návrat zpět je vždy možný... SW od motoru nebo od převodovky? Pokud by bylo možné upravit SW 2014 modelu s benzínem 1.8 (což Trifecta neumí) tak bych to taky zvažoval - bude to ořezané pouze kvůli EURO normám, tedy teoreticky ten motor opravdu může jet pouze po úpravě řídící jednotky daleko lépe...
U nafty (resp. u turbomotorů) je to jednodušší - tam to jde v podstatě vždy a změna je opravdu poznat...
U nafty (resp. u turbomotorů) je to jednodušší - tam to jde v podstatě vždy a změna je opravdu poznat...
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Tiez nerozumiem preco to nevedia upravit uz vo vyrobe!
Aj tie hodnoty po uprave su take aby splnili normy EU.
Len pockat kym skonci zaruka a potom ho upravit!
Aj tie hodnoty po uprave su take aby splnili normy EU.
Len pockat kym skonci zaruka a potom ho upravit!
2.0 VCDI LT+ 2013