Opel ZAfira 2.2
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Proč si chceš komplikovat život s plynem? Motor není od výrobce stavěný na provoz s LPG a nemůžeš s tím parkovat ve společných garážích.Áda píše:Tak Zafirka je už stará 2003, a hlavně jak jsem psala nahoře žere jako zvíře, Opravy u ní jsou už docela nákladné a navíc se mi narodí v lednu miminko a chci jezdit bezpečně. Zafiru Chci ji ještě opravit a prodat za slušný peníz. Musí se mi podívat na to proč tak žere olej atd. Zbytek peněz mi pomůže doplatit Orlando.
Musím si pak někde nastudovat kam s novým orlandem, aby mi ho předělali na LPG..ty nádrže na plyn se davájí místo rezervy do spodu vozu? a kam pak s rezervou ?;-) budu tu asi jediná ženská svámi na fóru)
Áda píše:Tak Zafirka je už stará 2003, a hlavně jak jsem psala nahoře žere jako zvíře, Opravy u ní jsou už docela nákladné a navíc se mi narodí v lednu miminko a chci jezdit bezpečně. Zafiru Chci ji ještě opravit a prodat za slušný peníz. Musí se mi podívat na to proč tak žere olej atd. Zbytek peněz mi pomůže doplatit Orlando.
Musím si pak někde nastudovat kam s novým orlandem, aby mi ho předělali na LPG..ty nádrže na plyn se davájí místo rezervy do spodu vozu? a kam pak s rezervou ?;-) budu tu asi jediná ženská svámi na fóru)
Dobrá reakceÁda píše:Taky názor![]()
Jeden z důvodů je pro mě ekologie ...chtěla jsem cng ale tahle ekologie je pro mě finančně nedostupná. Nová auta jsou na tento provoz finančně někde jinde.
Neparkování v garáži bych za tuhle cenu přežila.
ChevyEpica píše:vasek: jen zda nám nezávidíš, že tankujeme za 17 Kč/l a ne jako ty za 37 Kč/l.![]()
Hlavní předností LPG je dost velká finanční úspora oproti benzinu a to je pro většinu mladých rodin dost velký argument, proč jít do LPG a ekologie je až na druhém místě
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |