Objevil jsem toto:
http://indiwork.co.kr/cart/?doc=cart/it ... 1401951841
kdyby to někoho zaujalo, tak dejte vědět, zkusím se zajímat víc o to, jestli by to sem nešlo dostat (ve více kusech by to možná mělo smysl).
Podle toho webu je to tak za cca 5tis Kč.
HD-LINK pro MY-LINK 2014+ - zrcadlení mobilu, HD video atd.
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
HD-LINK pro MY-LINK 2014+ - zrcadlení mobilu, HD video atd.
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
- Reklama
Re: HD-LINK pro MY-LINK 2014+ - zrcadlení mobilu, HD video a
Tohle by me hodne zajimalo. Ale moc se mi tomu nechce verit, ze by to takhle krasne slapalo a vse umelo...
Re: HD-LINK pro MY-LINK 2014+ - zrcadlení mobilu, HD video a
No ono to asi opravdu většinu věcí umí - už mám další info - v podstatě vůbec nezáleží na zdroji signálu, stačí cokoliv co bude umět HDMI - pro tu krabičku je tedy vstup HDMI, lze tedy použít i TV tuner nebo něco co umí DivX.
Telefon to opravdu pouze zrcadlí, nelze tedy ovládat dotykovým displayem MyLink. Naopak to vždy zobrazuje přesně to co telefon.
Záruka - v Koreji to prý je OK, v ostatních zemích záleží na přístupu dealerství.
Vzhledem k tomu, že krabičku lze při případném problému zase odpojit mi to nepřijde nijak příliš rizikové.
Telefon to opravdu pouze zrcadlí, nelze tedy ovládat dotykovým displayem MyLink. Naopak to vždy zobrazuje přesně to co telefon.
Záruka - v Koreji to prý je OK, v ostatních zemích záleží na přístupu dealerství.
Vzhledem k tomu, že krabičku lze při případném problému zase odpojit mi to nepřijde nijak příliš rizikové.
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG