v březnu jsem nechal vyměnit poškozené těsnění pod hlavou motoru, hlavu nechat kompletně znovu vybrousit, komplet nové rozvody a další serepetičky (dohromady 12.000 Kč) olej tedy nikudy neuniká, je to pořádně udělaný (protekce z rodiny
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
Moderátor: Blue Lanos
vojtesko píše:tak na to navazuje další otázka, jak se budu dopravovat do práce
niekto sa vyzna do tarotovych kariet...Laco71 píše:...ak motor DOTERAZ ešte nezadrelo, tak ho nezadre ani potom....
poradil by jsi mi prosím kde mám to čidlo oleje hledat a jak vyměnit ještě jsem to nedělal... díkyLaco71 píše:Dalo by sa to vyriešiť namontovaním NOVÉHO čidla tlaku oleja...
Ak motor DOTERAZ ešte nezadrelo, tak ho nezadre ani potom....
A propos, žiaden CHEVROLET Lanos ! , ale len DAEWOO Lanos !
Už sa ta viac krat spytali, ci si skontroloval hladinu oleja.vojtesko píše:
poradil by jsi mi prosím kde mám to čidlo oleje hledat a jak vyměnit ještě jsem to nedělal... díky
Nemam, ale nikde si to nenapisal, ze si kontroloval hladinu oleja.vojtesko píše:Mas me za uplneho kokota?samozrejme ze sem zmeril olej to byla 1.vec co jsem udelal kdyz to zaclo blikat
A na čidlo bacha,kup si original,já koupil u Štangla made in usa a zadřel jsem díky němu motor v Nexii.palikx píše:cidlo je zaklad.
kdyby to nahodou nepomohlo tak zkusit olejovy fitr.
a kdyby to taky nepomohlo je vadne olejove cerpadlo.uz jsem jich par menil.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |