Dobrý deň,
chcel by som prerobiť vyfuk,tak aby vzadu boli dve koncovky vyfuku, tak ako je to na vykonnejších vozoch.
Preto by som potreboval schému zadneho tlmiča vyfuku z ktorej by som usudil ako je tlmený priechod spalín ich prúdenie a hlavne by som potreboval zistiť či pre účel zpriechodnenia vyfuku a nepatrneho zvýšenia vykonu,
by som mal rozdvojiť výfuk už za stredným dielom , alebo by stačilo navariť druhú ruru rovno na zadny tlmič.
POMOŽE NIEKTO ?
P.S. prečítal som o tom furu materialu a viem,že taká uprava by priniesla požadovaný efekt,
len nechcem rezať nový tlmič....
Zadný tlmič vyfuku
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- Reklama
Re: Zadný tlmič vyfuku
Tak som zjistil,že rozdvojovať výfuk by neprinieslo požadovaný efekt vzhĺadom na to,že by spaliny boli brzdené vzhĺadom na zachovanie priemeru vyfukovej rury pričom by som musel redukovať priemer každej vetvy ÷2 vzhľadom na priemer strednej rury
poriešim to tak,že vymením zadný tlmič za nejaký športový z priemerom koncovky cca 70 mm,pričom vyustenie bude na opačnej strane ako je teraz
postupnosť priemerov je asi takáto: stredná rura 55 mm vystup zo serioveho tlmiča 60 mm
poriešim to tak,že vymením zadný tlmič za nejaký športový z priemerom koncovky cca 70 mm,pričom vyustenie bude na opačnej strane ako je teraz
postupnosť priemerov je asi takáto: stredná rura 55 mm vystup zo serioveho tlmiča 60 mm
Re: Zadný tlmič vyfuku
Takže našiel som takýto zadný tlmič :
https://shop.friedrich-motorsport.de/ch ... ando?c=626
vyrába to Friedrich Motorsport,
je z nereze a vraj trochu zvyšuje vykon...
Je to presne to,čo som dlho hľadal a čo potrebujem..
A aj z cenou som sa zmieril....
Možno to bude inšpiraciou pre niekoho dalšieho fajnšmekra......
P.S. a su v ponuke aj duplex-systemy s dvomi koncovkami.....
https://shop.friedrich-motorsport.de/ch ... ando?c=626
vyrába to Friedrich Motorsport,
je z nereze a vraj trochu zvyšuje vykon...
Je to presne to,čo som dlho hľadal a čo potrebujem..
A aj z cenou som sa zmieril....
Možno to bude inšpiraciou pre niekoho dalšieho fajnšmekra......
P.S. a su v ponuke aj duplex-systemy s dvomi koncovkami.....