ujostefan píše:Zdravim, podla vsetkeho od buduceho tyzdna budem mat doma Chevrolet Trax (sice len 1,6LT)
V piatok 14-teho som zaplatil zalohu za TRAX (na SK), a v priebehu buduceho tyzdna si idem po neho (1,6LT). Dnes som natrafil na tuto stranku citam ze uz par majitelov sa najde. Chcem sa opytat, ze ako funguje v MyLink Navigacia, pisu nejaky BringGO. ten sa kde da kupit ? Alebo ako to vlastne sa instaluje ? Predpokladam, ze do smartphonu, akurat nejak ho neviem najst. A funguje aj hlasove ovladanie ?
dakujem
Já mám 1,6 LT, mám najeto sice jen 2600 km za dva měsíce, ale jsem hodně spokojen. MyLink je fajn věc, ale navigace stojí opravdu za stolici. Nejprve jsem byl rád, že funguje, ale pak se vše posralo.
Musíš mít totiž telefon, který Bringgo podporuje, což je nejčastněji Samsung s androidem nebo iphone. Pak zjistíš, u jakých typů bringgo funguje. I když jsem měl celkem nový telefon, musel jsem koupit nový kvůli bringgo. Pak koupíš zkušební verzi bringgo, kde zjistíš, že nenbí tak špatná, ale proti běžným jiným je dost skromná grafika, jsou tam prostě jen cesty. Po cca 6 týdnech zjistíš, že si můžeš prohlížet pouze jen mapy a už nenaviguje, protože bys musel koupit plnou verzi, která na rok stojí cca 50 eur, navždycky 70 eur. Což bych eventuelně možná obětoval, kdyby ta navigace byla lepší. Přemýšlíš, že i tak ji vemeš a pak si na ní přečteš recenze, že ji plno lidí zaplatilo, instalace neproběhla a peníze už nikomu nevrátili

A to je slavná navigace Bringgo v mylinku