Pojistka imobilizeru
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Pojistka imobilizeru
Ahoj, kamarád potřebuje vyměnit pojistku imobilizeru, (teď nevím jestli je v motoru nebo u dveří, ale to je jedno). Zajímá ho hlavně jesli bude imobilizer funkční, když tam nebude pojistka, bojí aby mu někdo neukradl auto něž další den koupí novou
Chevrolet Lacetti 1,6 80KW, matná black fólie, 16" OZ :-)
- Reklama
- ChevyEpica
Re: Pojistka imobilizeru
To bude asi nějaký omyl. Imo žádnou pojistku nemá, vše je v řídící jednotce. Kdyby tam nějaká byla, tak imo nemá smysl dávat do aut, každy zloděl by pojistku vyndal a pak lehce nastartoval
Chevrolet Epica 2.5 V6 + LPG Magic 3, r.v. 2006, automat, modrá metal., naj. 193 000 km
Dacia Sandero 1.4 +LPG Elpigas, r.v. 2010, modrá metal., naj. 77 000 km
Dacia Sandero 1.4 +LPG Elpigas, r.v. 2010, modrá metal., naj. 77 000 km
Právě proto mi to bylo divné, ale říkal že ji tam na nějakém plánu má. Zkusím se ho zeptat co to je nebo ať mi to přinese ukázat
Str. 254 návodu, který jsem si stáhnul: pojistky v interieru (sloupek dveří) - pojistka imobilizéru 10A prostřední řada ve čtvrté pozici zleva na obrázku. Hned vlevo je ABS, vpravo po mezeře TCM, nad je zpátečka, pod je př. panel.
No a koukám na to, imobilizér je tam ještě jednou, úplně vpravo nahoře ... Tak to nevím, co si o tom myslet Na študování schémat teď nemám čas...
Tedy je zde otázka, zda bez pojistek auto jede či nikoliv ...
No a koukám na to, imobilizér je tam ještě jednou, úplně vpravo nahoře ... Tak to nevím, co si o tom myslet Na študování schémat teď nemám čas...
Tedy je zde otázka, zda bez pojistek auto jede či nikoliv ...
Honza K.
Jo přesně to mi před chvíli ukazoval tak to asi půjdem během víkendu vyzkoušet, jestli auto po vytáhnutí pojistky nastartujem dám sem pak vědět jak testování dopladlo