Spojkové lanko
Moderátor: Blue Lanos
Spojkové lanko
Mezi svátky jsem dostal pozvánku k výměně kroužku spojkového lanka. Dnes jsem to absolvoval. Bohužel jsem musel zase do Hradce Králové, protože nejbližší servis Daewoo (Chevrolet) v Rapotíně údajně lanka nemá. Tam je to ale jinak. Nekoupil jsi auto u nás, trhni si. Necelá hodinka práce a celý den v pr.. Ještě že je slušné počasí. Zatím mám s Hradcem dobré zkušenosti. Dokonce už tam vedou suvenýry s logem (bohužel už s Chevroletem - deštníky a trička).
- Reklama
Chtěl bych upozornit všechny Matízkáře že u spojkového lanka ráda praská krycí manžetka lanka dole u páky převodovky.Pokud praskne,veškerá špína se zachytává a lanko se začne časem zadírat a tím je špatná funkce vypínacího ústrojí.Originál lanko je dost drahá sranda,na to že je to kus bowdenu s lankem.Vyplatí se čas od času kontrolovat stav manžety a ošetřovat ji přípravkem na regeneraci pryžových částí auta.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Jenže já tu manžetu na Favorita v celým Brně nesehnal. Máte ji někdo možnost koupit a poslat? Byl bych vděčen... H
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Tak pokud si vzpomínám , koupil jsem jí u Riegera na Proseku v Praze.
Můžu se tam i zastavit , ale pokud potřebuješ jen jednu , mám jí doma, koupil jsem totiž hned asi 2 nebo 3 .... Jednu mám určitě , tak ti jí pošlu jako bonus ..... Hoď kontakt.
Můžu se tam i zastavit , ale pokud potřebuješ jen jednu , mám jí doma, koupil jsem totiž hned asi 2 nebo 3 .... Jednu mám určitě , tak ti jí pošlu jako bonus ..... Hoď kontakt.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Dnes to dorazilo. Snail mail se tentokrát vyznamenal. Ještě jednou díky moc, nasadím to jak jen to bude možné. Hynek
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz