Spokojnost s lakom
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
-
Spokojnost s lakom
Zdravím Vás Orlandaci, chcem sa opýtať ako ste spokojný s lakom na orlande, mam auto v bielej farbe a hneď po prvej zime pri prvom vlastnoručnom umývaní auta som spozoroval male dierky v laku od kamienkov, ktoré sú až na plech.Toto som zase nemal pri mojom bývalom aute, ktoré som mal 4 roky, bolo trosku obite ale ne až do plechu a určite ne hneď po prvej zime.Najviac je vidieť na prednej kapote a na zadných dverách dole v rohu.Čo vy na to, mate to tiež?..a dalo by sa to reklamovať?
- Reklama
Re: Spokojnost s lakom
Mají to všichni a reklamovat se to nedá, mají to všichni od Aveí , Cruze až high end Orlando, není to lak, ale šlupka
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Ládinku nekecej, já to nemám nebo vlastně jo, na předním nárazníku pár mini teček od kamínků, ale to je z plastu takže tam to nevadí. A po zimní očistě jsem tři hodiny sundával malé rezavé fleky ze dveří, prahů a nárazníku..to má taky každý. Jinak ok, ale lak se mi taky zdá pofidérní. Možná by nebylo od věci udělat hned po koupi celopolep, co už..
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Pejee vždyť ho máš týden aji s cestou počkej a budeš mít obubnovaný celý zadní dveře, lak se pofiderní nezdá, ale je
Edmund Burke
Edmund Burke
Nemám..už je to 22 měsíců zadní dveře snad nehrozí, tady by měly mouchy být vychytané.
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Ten lak asi fakt nič moc, ale tie zadné dvere, hmmm, píšeš, že od kamienkov, to ich máš tie ťukance zboku? Odretá hrana má totiž príčinu inde...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
tiez som na tom rovnako ... treba kupit lakovaciu tuzku a potom celopolep paintguardom
Nojo, bílá barva je pěkná na Orlíkovi, ale minimálně v tomto nepraktická... Já tedy zatím nic nepozoruju, ale zblízka raději nepřihlídám a jsem spokojený Každopádně za ty prachy jste přeci nečekali nějakých 5 vrstev super laku?andris1781 píše:Zdravím Vás Orlandaci, chcem sa opýtať ako ste spokojný s lakom na orlande, mam auto v bielej farbe a hneď po prvej zime pri prvom vlastnoručnom umývaní auta som spozoroval male dierky v laku od kamienkov, ktoré sú až na plech.Toto som zase nemal pri mojom bývalom aute, ktoré som mal 4 roky, bolo trosku obite ale ne až do plechu a určite ne hneď po prvej zime.Najviac je vidieť na prednej kapote a na zadných dverách dole v rohu.Čo vy na to, mate to tiež?..a dalo by sa to reklamovať?
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
-
Tak to som sklamaný s toho laku,nemyslel som si že to tak malo vydrží.To aby som si dával pozor pri umývaní s vapkou, aby som ho neumyl až na plech
Čo by ste mi poradili na opravu, keďže nemám ešte skusenosti s tým, niekde som čítal že ak je poškodenie laku až na plech, tak ta lakovacia tužka že vraj nestačí, že by to chcelo lepšie ošetrenie???
Čo by ste mi poradili na opravu, keďže nemám ešte skusenosti s tým, niekde som čítal že ak je poškodenie laku až na plech, tak ta lakovacia tužka že vraj nestačí, že by to chcelo lepšie ošetrenie???
na plech treba asi obrusit a prelakovat ... ja na orlande mam obite a je tam este biela - zakladovka tak to mi postaci aj lakovacia tuzka ...
jedina ochrana je dat ofoliovat aspon kapotu blatniky a podla mna aj dvere lebo spodky sa tiez obijaju tie zasterky su na 2 veci ... cize skoro cele auto ...
jedina ochrana je dat ofoliovat aspon kapotu blatniky a podla mna aj dvere lebo spodky sa tiez obijaju tie zasterky su na 2 veci ... cize skoro cele auto ...
Problém s lakem jsem nezaznamenal...
Orlando 2.0 VCDI LTZ AT - Antracit matt + Borbet Wheels. ;)
- Scorpion.11
Tak jako já to asi zatím nikdo neměl
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
masaker toto ze ja mam auto ani ne 1 rok vlastne po 1 zime a tiez sa mi to takto isto domrdava ... no inestovat do folie / plastidipu sa mi nexce ... v Ke co som pozeral tak platidip celonastrek cca 700-800e pride mi to lepsia varianta jak folia ...
Tak lak stojí všeobecně za prt na všech novejch autech, je to jen tenká vrstvička, dá se to ochránit průhlednou folií od 3 M , já ji mám na zpodku zadních lemů už 3 rok a je klid , jinde to oťukaný nemám, možná po hlubším zkoumání, ale je to auto na ježdění ne na okrasu že
Edmund Burke
Edmund Burke
Uz som si vsimol par bodiek na kapote
Hned mi bola podozriva ta zaruka na lak a prehrdzavenie!
Ved Opel ma skoro dvojnasobnu
Zatial to riesim tou ceruzkou na opravu laku
Tuto zimu uvidim:bud dam foliu alebo plastidip???
Hned mi bola podozriva ta zaruka na lak a prehrdzavenie!
Ved Opel ma skoro dvojnasobnu
Zatial to riesim tou ceruzkou na opravu laku
Tuto zimu uvidim:bud dam foliu alebo plastidip???
2.0 VCDI LT+ 2013