Zdravím pánové,tak jsme se taky stali snad šťastnými majiteli Matesa. Je to už starší kousek (12.98),najeto 158tis.km a byl úplně v základní výbavě ,která v podstatě neobsahovala NIC.

Je to auto pro moji ženu na každodenní jezdění do práce (asi 15km denně). Předchozí majitelé s ním nezacházeli zrovna v rukavičkách, což bylo vidět hlavně na laku a jiných dílech. Motoricky pro změnu byl ošetřován perfektně,je po rozvodech,všechny filtry a náplně vyměněny,nové gumy. Koroze zadních lemů,lehce prahy . Takže jsem tam dodělával : centrál s DO, couvací asistent,denní svícení, zvuk.signalizace zapnutých světel, odhlučnění kufru, nové zadní plato -nebyla tam ani příprava , přelakování blatníku a některých míst, co se mi nechtělo stříkat jsem potáhl karbon.folii. No výsledek je takové hodně veselé malé autko. Osobně si myslím,že takoví prcci se nemusí tvářit jako Mercedes nebo BMW. Zda se Vám bude líbit,nebo ne ,nechám na vás. Tohle forum o Matízech je super a díky za něj.
P.S. pokud se mi tady nepodaří vložit fotky,tak celé to psaní je k ničemu a omlouvám se za nové téma.