Cruze sw
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Cruze sw
Gratuluji a přeji mnoho šťastných kilometrů
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Zdravím a gratuluji k pěknému autu
Jinak může někdo toto téma přesunout do club cars kam patří?
Jinak může někdo toto téma přesunout do club cars kam patří?
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Supr barva
-
Gratulujem a prajem vela stastnych kilometrov
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
Vítej, pěkný cruze narozdíl od některých nejsem odpůrce faceliftu, taky má něco do sebe..takže za mě
Jinak dannik91: napiš miloshovi nech ti hodí moderátorská práva na sekci cruze, pak tu můžeš dělat pořádek
Jinak dannik91: napiš miloshovi nech ti hodí moderátorská práva na sekci cruze, pak tu můžeš dělat pořádek
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Gratulujem, auto je velmi pekne ! Hlavne nech sluzi .
Chevrolet Cruze 1.6 LS PLUS
7.4 l/100
7.4 l/100
DAKUJEM a Nevie niekto aky je dojazd na rezervu??
obvykle u každého auta by měl být dojezd na rezervu 100km..záleží na tom jakou máš ale spotřebu a jak moc to ženeš..já na rezervu dávám max 60km, pak už radši tankuju
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Ma už niekdo ťažne zariadenie na SW už mesiac a pol čakam a ževraj ho ešte nevirobili tak mi to nejak nesedi ak niekdo ma tak s kade ste objednavali?
A myslíš, že tam musí být jiný než třeba na sedanu? Já mám tohle: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... &start=180
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Ja som sa pri kúpe informoval na ťažné na SW a tvrdili,že v čechách ho začínajú robiť ale čaká sa aj 5-6 mesiacov A strešný nosič (priečny) vraj ešte vôbec nie je . Ja som ťažné videl na SW na internete iba raz za nejakých 300 € a nosič som videl v jednom kamennom obchode v Žiline za 99 € a aj pasovalo...
Chevy Cruze SW 2,0 diesel LTZ-MyLink