Zdravím vás Lanosáci!
Budem na svojho Lanosa kupovať z Ebayu na zimu veľmi vhodnú vec a to vyhrievané spätné zrkadlá.
Sú na výber dva typy zrkadiel a to Flat a Convex. Ja budem brať Convex. Keďže ani ja som nevedel, do ktorých ísť, písal som predajcovi a odpísal mi, že si mám pozrieť inzerát na také a také spätká, že je tam ilustračný obrázok. Tá ilustrácia je teda >>TU<<.
Budem to kupovať niekedy v priebehu budúceho týždňa, ak by niekto dovtedy chcel, som ochotný vziať pár naviac...
Poštu by ste mali zadarmo, len poštu odo mňa k sebe by ste si platili (balík, 1. trieda, poistený, do 1kg = 2,8€).
Ináč cena na Ebayi je za kus !!! Teda násobte dvomi !!!
A technická pripomienka inštalácie: čo sa týka natiahnutia káblov do spätných zrkadiel, tak nikde nie je problém - iba jeden - a to, že diera, kade idú už existujúce káble do dverí nie je dierou - je v nej konektor. Piny do neho nezoženiete. Takže budete musieť asi vŕtať dieru cez nevyužité piny...
vyhrievané spätné zrkadlá
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
vyhrievané spätné zrkadlá
Daewoo Lanos 1998 1.6 DOHC, stupeň výbavy SX (fullka) | Žilina, Slovensko
spotreba: od 6,78 (leto, šetrná jazda) do 8,67 (zima, veľmi agresívna jazda).
Spotreba meraná Programom Quick Moto štýlom plná nádrž - plná nádrž (nikdy som inak, ako plnú netankoval)
spotreba: od 6,78 (leto, šetrná jazda) do 8,67 (zima, veľmi agresívna jazda).
Spotreba meraná Programom Quick Moto štýlom plná nádrž - plná nádrž (nikdy som inak, ako plnú netankoval)
- Reklama
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyhrievané spätné zrkadlá
Drzim palce.
Ja som chcel dakedy davnejsie dorobit vyhrievanie zrkadiel na lanosa pomocou vyhrevnej podlozky ale dako som potom na to zabudol a teraz je to uz neaktualne kedze lanosa nemam a braskovi je to jedno nepokracuje vmojich planoch
A jj treba prevrtat dierku cez piny v konektory. Ja som inak este vrtal velku asi 10 mm dieru pod konektorom ked som tahal kablovacku ale teraz by som to robil uz asi inak
Ja som chcel dakedy davnejsie dorobit vyhrievanie zrkadiel na lanosa pomocou vyhrevnej podlozky ale dako som potom na to zabudol a teraz je to uz neaktualne kedze lanosa nemam a braskovi je to jedno nepokracuje vmojich planoch
A jj treba prevrtat dierku cez piny v konektory. Ja som inak este vrtal velku asi 10 mm dieru pod konektorom ked som tahal kablovacku ale teraz by som to robil uz asi inak
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996