Topeni mi asi umrelo :(
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Topeni mi asi umrelo :(
A je to tady, zacala zima a me nejkde v aute topeni. No teda vlastne jde, ale jen kdyz mam zapnutou vnitrni cirkulaci vzduchu a to jeste nejede na 100%. Drive jsem topeni zapnul a hned bylo v aute vedro na tricko, ale dnes nic. Kde je chyba, kolegove? Snad to nebude draha oprava??
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Nemáš zlomený ty struny na ovládání klapek vevnitř topení? A nebo jestli je to ovládaný podtlakem tak jestli není vypadlá nebo zlomená nějaká ta hadička?
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Podivam se na to o vikendu, precejen v tomhle pocasi pod nulou to neni nic moc, hrabat se v aute. Ale ze by to samo od sebe prestalo topit, to se mi nak nezdaRichard píše:Nemáš zlomený ty struny na ovládání klapek vevnitř topení? A nebo jestli je to ovládaný podtlakem tak jestli není vypadlá nebo zlomená nějaká ta hadička?
No ze je rozbitej ten "kotouc" kterym se to ovlada, to je taky dost dobre mozny
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No bohuzel asi ne, ted uz je tma, ale zitra se na to podivam vicRadmont píše:hladinu naplne v chladiacom systeme si asi skontroloval
No prave ze ne a vubec nechapu, kdyz sem se v nicem nehrabal, proc to nejede???]Rebro[ píše:A teda si vymienal tie ziarovky v stredovom panely?
Docela by me zajimalo, kam vede ten "kabel" od topeni? Aby se to dalo nejak zkontrolovat
https://www.nexiaclub.com/jak-vymenit-z ... em-panelu/
https://www.nexiaclub.com/jak-vymenit-z ... em-panelu/
Hlavne me zarazi, ze to sice fouka, ale ne teply vzduch
Tak koukám, že jsi to nevydržel a pustil se do toho !!!
Podle fotky tam máš ty podtlakový hadičky , zkus jestli to funguje , otáčej tím kolečkem na tom několika-cestném ventilu a poslouchej, jestli to někde moc nesyčí. Musíš mít nastartováno !
Samotného mě závada zajímá , ať vím na co se můžu taky někdy " těšit" .
Podle fotky tam máš ty podtlakový hadičky , zkus jestli to funguje , otáčej tím kolečkem na tom několika-cestném ventilu a poslouchej, jestli to někde moc nesyčí. Musíš mít nastartováno !
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Nene, je do toho nepustil, ale pouzil jsem foto od Granka, ktery kdyz menil zarovicku ve stredovem panelu, tak udelal pekne fotkyTomáš píše:Tak koukám, že jsi to nevydržel a pustil se do toho !!!
Ja se do toho pustim asi odpoledne, ma byt nad nulou
Jsem totalni amater, neb zavada byla v tom, ze jsem mel skoro prazdnou nadrzku na chladici kapalinu
Uz mi to zase ale topi jak ma
Uz mi to zase ale topi jak ma