iiivooo - Cruze HB
Moderátor: Blue Lanos
iiivooo - Cruze HB
Keďže mám pocit, že hatchbacky hrajú stále oslabenie, pridávam svoj kúsok.
Naposledy upravil(a) iiivooo dne ned bře 04, 2012 20:19, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Cruze HB 1.8 LTZ (smoke grey)
- Reklama
Re: Cruze HB
Hezkej kousek jen bych tam dal poklice a je nějak nebezpečně čistej
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
moc hezky až nebezpečně čisté moc hezká barva tak mnoho štastných kilometrů a doufejme že se potkáme na Olšovci ať můžeme zkouknout
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
ďakujem ja myslím, že ak sa trochu zmení počasie tak mu táto čistota dlho neostane
a inak neviem ako vy ale ja som mal v nádrži pri preberaní štandartne akurát toľko benzínu aby som došiel na najbližšiu pumpu
a dadatok pre tých ktorých to zaujíma: dnes 100 km, spotreba 8,8 (aké pekné guľaté číslo)
a inak neviem ako vy ale ja som mal v nádrži pri preberaní štandartne akurát toľko benzínu aby som došiel na najbližšiu pumpu
a dadatok pre tých ktorých to zaujíma: dnes 100 km, spotreba 8,8 (aké pekné guľaté číslo)
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ak chces mat toto vlakno ako svoje tak si premenuj vlakni Iiivooo a cruz napr Lebo HB vlakien tu uz dake tusim su
Tym padom mozes popisat daco o nom, farba, vybava, planovana uprava atd atd
Inak pekny kusok
Tym padom mozes popisat daco o nom, farba, vybava, planovana uprava atd atd
Inak pekny kusok
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Vo-ňaf-ka a aká pekná! Pekná farba. Tuším by k nej pasovali aj chrómované disky.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Oni to dneska prodávaj na plecháčích a bez puklic ?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Re: iiivooo - Cruze HB
Ďakujem
Ad vlákno - ďakujem za upozornenie, premenované
Ad kolesá - mám k tomu samozrejme 17tky elektróny ale keďže chcem ešte cruza tohto roku zoznámiť so snehom tak som si ho nechal pripraviť na 16tkach (podľa info z fóra na 17tky nemôžu ísť reťaze, takže nepripadali v úvahu) a originál puklice mi k tomu nedali -- hneď ako to bude možné dostane späť letné boty
Inak dnes som si uvedomil, že tam asi nieje alarm, hoci podľa popisu výbavy (LTZ) by tam byť mal, tak asi zajtra zavolám predajcovi. Ale za to som objavil kde mi schovali sieť do kufra zaujímala by ma logika toho človeka, čo mi dal zelenú sieť
Auto je inak skvelé, zatiaľ každý kto ho videl tak iba chváli a je pomerne prekvapený pomerom cena\výkon. Budúci týždeň ho trochu preženiem 450 km na Slovensko tak potom pár dojmov pribudne.
Ad vlákno - ďakujem za upozornenie, premenované
Ad kolesá - mám k tomu samozrejme 17tky elektróny ale keďže chcem ešte cruza tohto roku zoznámiť so snehom tak som si ho nechal pripraviť na 16tkach (podľa info z fóra na 17tky nemôžu ísť reťaze, takže nepripadali v úvahu) a originál puklice mi k tomu nedali -- hneď ako to bude možné dostane späť letné boty
Inak dnes som si uvedomil, že tam asi nieje alarm, hoci podľa popisu výbavy (LTZ) by tam byť mal, tak asi zajtra zavolám predajcovi. Ale za to som objavil kde mi schovali sieť do kufra zaujímala by ma logika toho človeka, čo mi dal zelenú sieť
Auto je inak skvelé, zatiaľ každý kto ho videl tak iba chváli a je pomerne prekvapený pomerom cena\výkon. Budúci týždeň ho trochu preženiem 450 km na Slovensko tak potom pár dojmov pribudne.
Vítej mezi námi. za chvilku to bude na Olšovci samej cruze
Jestli máš LTZ tak alarm máš. zamkni auto dálkou a po chvilce odemkni klíčkem a otevři dveře a budeš vidět jak řve. otřesák to asi nemá.
jinak mám i aktivovaný zvuk klaksonu při zamknutí auta takový ,,Kvak,, nastavíš ve Vehicle settings
Jestli máš LTZ tak alarm máš. zamkni auto dálkou a po chvilce odemkni klíčkem a otevři dveře a budeš vidět jak řve. otřesák to asi nemá.
jinak mám i aktivovaný zvuk klaksonu při zamknutí auta takový ,,Kvak,, nastavíš ve Vehicle settings
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Krásná barva, krásné auto, tak ať ti to jezdí a hodně km bez nehod
Jinak alarm by jsi měl mít, mám ho i já a co se týče toho klaksonu při zamykaní auta je to děsné, maximálně dobré tak na vylekaní někoho, kdo by se pohyboval moc blízko auta
Jinak alarm by jsi měl mít, mám ho i já a co se týče toho klaksonu při zamykaní auta je to děsné, maximálně dobré tak na vylekaní někoho, kdo by se pohyboval moc blízko auta
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
dobrej je donald pár lidí se už leklo:-)
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
alarm este musim vyskusat ale to zatrubenie pri zamknuti som skusal, potom co som sa toho zlakol sam som to vypol