Rezne tahokov
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Rezne tahokov
Dal sem na konci leta tahokov do mrizky podle navodu na club strankach a dal sem si ho i mezi mlhovky a tam mi po prvni soli zacina reznout a to sem ho nastrikal ALU barvou na elektrony. Co stim? nechce se mi to zase vyndavat.Neschnije mi do jara???
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Mam ten isty problem,chystam sa to este teraz pred zimou na skusku nasprejovat niecim podobnym. Pritom som mriezku kupoval v tuningovom obchode a na znacke a kvalite som si dal zalezat. Nie je to sice nejaky Kamei alebo nieco podobne,ale myslel som,ze aspon jednu sezonu mi to vydrzi bez hrdze. Nepomoze nic,len vnutro motoroveho priesora prekryt handrami a kartonom a bez vybratia tahokovu ho nastriekat aspon spredu.
Ja sem premyslel ze bych to vyndal i z mrisky,ocistil pretrel to tak 3x antirezinem nebo necim podobnym a pak to znova striknul. jenze nemam zaruku jestli to zase vydrzi.A nechci to vyndavat do nekonecna.to neni pro ty samozeraky dobry. uz ted na mrisce utahnu nadoraz 1 ze 3.Ja ho mam od kamika zadaco.nekde to nakrad.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Mám tahokov v masce už asi 2 roky a je stále jako nový... co s tím proboha děláte?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ja toto budu resit po zime zakoupenim cerneho tahokovu povrchove upraveneho praskovou barvou - Komaxitem. Cena je sice trosku vyssi - asi 300kc, ale uz to snad nebude nikdy reznout
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet