Chevrolet Malibu

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Dimco Nubira 97

Chevrolet Malibu

Příspěvek od Dimco Nubira 97 »

Chlopy od inportéra som predchvilkou dostal mail, chevrolet malibu sa začne predávať na našom trhu od februára 2012 s 2,4 V6 a automatom, naftové motory sa začnú predávať v polke roka 2012 ;) kua ešte sa snažím zohnať potichučky od predajcu cenník ;)
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Reklama

chrudoš

Re: Chevrolet Malibu

Příspěvek od chrudoš »

Nekecej! No ja si ho fakt realne pujdu projet, od pohledu je to hustokara, konecne opravdu amerika u nas, no pocem s tim :D
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Dimco Nubira 97

Příspěvek od Dimco Nubira 97 »

No sakra :D len stále sa mi nepodarilo cenu splašiť :D ale typujem že tam to bude začínať na nejakých 19-20 000 € ;(
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
mzprx

Příspěvek od mzprx »

Pozeral som do mojej kristalovej gule a prezradila mi, ze prve pridu 2,4l benziny vo FULL vybave s 6 stupnovym automatom za cenu medzi 23-24 tis. EUR.
Naftove dvojlitre budu az na konci leta.
Vsetky prevodovky budu 6 stupnove, aj manualy.
A ten 2,4l je radovy STVORVALEC, ten samy, co v CAPTIVE.

V den, ked pride ho budem mat na test a nieco sem o dojmoch napisem...
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Zavist, zaaaavist :) Tak dej pak vedet, jsem zvedavy. O tom motoru nic nevim, jak jezdi? US zravy lenoch nebo neco moderniho?
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
mzprx

Příspěvek od mzprx »

Vydrrrz, este tak 3 tyzdne....uz je na ceste. Malý Bu. :lol:
Potom uvidime, co si necham, ci malého Bu, alebo Camaro.

2,4ka je dostatocny motor pre Captivu, jazdil som s tym trochu.
S lahsim autom moze hybat este lepsie, uvidime. Na moj vkus ma malo valcov.
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
fatrc

Příspěvek od fatrc »

Páni dnes som sedel v Chevrolet Malibu benzín 2,4l 123kW/167HP automat LTZ , 18"kola, xenony + NAVI šedá Placid, aj som ho mal naštartované ale keďže na predajni neboli prevozky nemohol som sa isť previezť :cry: . Moje prvé dojmy sú pozitívne, vonkajší vzhľad je famózny typická Amerika sa v ňom nezaprie vyzerá skôr tak športovejšie hlavne zozadu svetlá ako na Camare a tie dva výfuky po bokoch elegantného difúzora(skôr okrasný plast) ako manžérska limuzína aj keď patrí práve do triedy medzi Superb či Passat a podobné. Interér je naozaj priestranný ale povedal by som že vo veľkej miere mi pripomína Cruza napríklad: páčky smeroviek a ostrekovačov , volant je len veľmi málo pozmenený, vypínač svetiel, schránka pod vypínačom svetiel, kľučky, ovládanie okien a ďalšie detailíky. Z hladiska funkčnosti sú ovládacie prvky rádio alebo ovládanie klimatizácie umiestnené celkom dobre a materiály sú vážne luxusné nie je to Mercedes S classe ale fakt paráda. Ale zmenil by som tú lištu čo sa tiahne pozdĺž skrinky pred spolujazdcom je to také divne tvarované. Odkladacie priestory ako obvikle v lakťovej a pred ňou držiaky na nápoje ktoré sa dajú zatiahnuť roletkou. A v neposlednom rade kufor je naozaj objemný tak na 3-4 mrtvoly otvára sa klúčom ako u Cruza a síce v ňom nezavadzá mechanizmus ako u Cruza, je pekne schovaný za kobercom ale tiež sa neotvára do extrémnej výšky dake 3-4 cm ale tu je problém že na kufri nie je žiadna rukoveť a treba prsty podpchať pod veko aby sa otvorilo je to trocha nedomyslené ale všimol som si že v Malibu otvárajú kufor struny a nie skrútené tyčky ako u Cruza takže ich výmenou za silnejšie bude po probléme. Toto sú také prvé informácie o ktoré sa rád podelím lebo naozaj sa mi to auto zapáčilo. Ďalej cena zatiaľ mali ceny len pre 2,4 benzín LT plus niečo okolo 19 000eur a LTZ 24 000eur, automatická prevodovka + 1900eur, navigácia + 1000eur, metalíza + 500eur, strešné okno + 600 eur predajca mi hovoril že najskôr na jeseň by mali prísť aj naftové 2,0l ktoré sú v Cruzovi a nechcel predbiehať ale plánuje sa aj dáky 6valec asi ten z Captivy ale to ešte nemal potvrdené. Po skúšobnej jazde napíšem takúto malú recenziu na motor prevodovku atď. -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
Honza H.

Příspěvek od Honza H. »

fatrc píše:Páni dnes som sedel v Chevrolet Malibu benzín 2,4l 123kW/167HP automat LTZ , 18"kola, xenony + NAVI šedá Placid, aj som ho mal naštartované ale keďže na predajni neboli prevozky nemohol som sa isť previezť :cry: . Moje prvé dojmy sú pozitívne, vonkajší vzhľad je famózny typická Amerika sa v ňom nezaprie vyzerá skôr tak športovejšie hlavne zozadu svetlá ako na Camare a tie dva výfuky po bokoch elegantného difúzora(skôr okrasný plast) ako manžérska limuzína aj keď patrí práve do triedy medzi Superb či Passat a podobné. Interér je naozaj priestranný ale povedal by som že vo veľkej miere mi pripomína Cruza napríklad: páčky smeroviek a ostrekovačov , volant je len veľmi málo pozmenený, vypínač svetiel, schránka pod vypínačom svetiel, kľučky, ovládanie okien a ďalšie detailíky. Z hladiska funkčnosti sú ovládacie prvky rádio alebo ovládanie klimatizácie umiestnené celkom dobre a materiály sú vážne luxusné nie je to Mercedes S classe ale fakt paráda. Ale zmenil by som tú lištu čo sa tiahne pozdĺž skrinky pred spolujazdcom je to také divne tvarované. Odkladacie priestory ako obvikle v lakťovej a pred ňou držiaky na nápoje ktoré sa dajú zatiahnuť roletkou. A v neposlednom rade kufor je naozaj objemný tak na 3-4 mrtvoly otvára sa klúčom ako u Cruza a síce v ňom nezavadzá mechanizmus ako u Cruza, je pekne schovaný za kobercom ale tiež sa neotvára do extrémnej výšky dake 3-4 cm ale tu je problém že na kufri nie je žiadna rukoveť a treba prsty podpchať pod veko aby sa otvorilo je to trocha nedomyslené ale všimol som si že v Malibu otvárajú kufor struny a nie skrútené tyčky ako u Cruza takže ich výmenou za silnejšie bude po probléme. Toto sú také prvé informácie o ktoré sa rád podelím lebo naozaj sa mi to auto zapáčilo. Ďalej cena zatiaľ mali ceny len pre 2,4 benzín LT plus niečo okolo 19 000eur a LTZ 24 000eur, automatická prevodovka + 1900eur, navigácia + 1000eur, metalíza + 500eur, strešné okno + 600 eur predajca mi hovoril že najskôr na jeseň by mali prísť aj naftové 2,0l ktoré sú v Cruzovi a nechcel predbiehať ale plánuje sa aj dáky 6valec asi ten z Captivy ale to ešte nemal potvrdené. Po skúšobnej jazde napíšem takúto malú recenziu na motor prevodovku atď. -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i
Taky jsem se na něj včera koukal, bohužel sem si do něj jen sedl.... a je pravda, že to auto je opravdu PECIČKA :)
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012

Carthell Prg
ruso65

Příspěvek od ruso65 »

Aj sa som bol včera v MGM Topoľčany mali tam vonku vystavené Malibu biela perleť metalíza s dieslovým motorom 2.0. Predajca my povedal, že na sklade v Maďarsku mali 5 kusov tak jeden zobral. povedal mi cenu 24 800 €,taká istá výbava ako písal fatrc. Je to kvalita tiež som iba v ňom sedel ešte nebolo ani vyčistené všade na sedačkách igelit, ale fakt husté. :lol: :lol:
Cruze 2.0 120kW LT Čierna Carbon
Obrázek
ruso65

Příspěvek od ruso65 »

Jo a nebol s automatickou prevodovkou, ale 6. stupňový manuál. A ešte mi povedal , že motor je ako v Insignii, ale skôr tam bude asi motor ako v Cruzovi 120kW/163 HP .
Cruze 2.0 120kW LT Čierna Carbon
Obrázek
milosh

Příspěvek od milosh »

Dejte nekdo fotky, z textu si to neuzijem poradne -i
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Poky Ul

Příspěvek od Poky Ul »

milosh píše:Dejte nekdo fotky, z textu si to neuzijem poradne -i
http://www.chevrolet.cz/modely/malibu/galerie/
mal1.jpg
mal1.jpg (47.56 KiB) Zobrazeno 3934 x
mal2.jpg
mal2.jpg (55.15 KiB) Zobrazeno 3934 x
mal3.jpg
mal3.jpg (61.74 KiB) Zobrazeno 3934 x
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
milosh

Příspěvek od milosh »

pekny kocar -i
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Pokec“