Ahoj,
snad som nezalozil duplitu. Pristrojovka mi nezobrazuje stratu brzdovky, plavak nereaguje v nadobke. Je vobec nejaka kontrolka na toto alebo je to cez "check" motora?
plavak v nadobke na brzdovku
Moderátor: Blue Lanos
plavak v nadobke na brzdovku
Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :)
mikrovlnka Daewoo, radio Daewoo, babetta 210, 2 rychl.
cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG
cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG
- Reklama
Re: plavak v nadobke na brzdovku
Nevim jak u lanose, ale u Racka me kdysi, kdyz sem mel deravou trubku a ztracel sem brzdovku, svitila kontrolka rucni brzdy.
Chvilku sem premyslel, jestli ju nemam zatazenou ... tak jsme zastavili na pumpe a mrkl sem na kapalinu - samo chybela, tak dolit a doufat, ze dojedu
Chvilku sem premyslel, jestli ju nemam zatazenou ... tak jsme zastavili na pumpe a mrkl sem na kapalinu - samo chybela, tak dolit a doufat, ze dojedu
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Re: plavak v nadobke na brzdovku
no jo rucna brzda mi blikala nepochopitelne, no ale v knizke lanos jak na to je vraj speci kontrolka na stav brzd, ale myslim v palubke neni a ten postup, ze pri starte zasvieti a zhasne to som este nevidel, kazdopadne po vymene trubiek a doliati mi akosi rucna prestala blikat
Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :)
cestný zavodny bycikel
cestný zavodny bycikel