U me uz byl Jezisek :)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
U me uz byl Jezisek :)
Protoze jsem byl cely rok hodny, Jezisek u me pred chvili byl a prinesl mi toto
Podobnost s barvou pruzin a kocourem je ciste nahodna (Kdo videl Ondrasovy fotky, bude vedet )
Podobnost s barvou pruzin a kocourem je ciste nahodna (Kdo videl Ondrasovy fotky, bude vedet )
Naposledy upravil(a) milosh dne stř lis 03, 2004 18:59, celkem upraveno 1 x.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
2 mrk: no chtel jsem mu ji dat, ale mel moc naspech
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ta kocka to byl bonus k pruzinam, pokud si koupis ale pruziny zelene jako ma treba Peca, tak dostanes jako bonus kanarka
Jak koukam tak asi jomrk píše:tak to si asi kupil "kocku v pytli".
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty bláho já nevěřím!
Kocouři jsou všichni strašně zvědaví a provedou zevrubnou kontrolu veškerých novinek v domácnosti.
btw. Mildo, jak se tvůj kocour jmenuje? Ten náš se jmenuje Motor...
Samozřejmě gratuluji k pružinám. O kolik to půjde k zemi?
Kocouři jsou všichni strašně zvědaví a provedou zevrubnou kontrolu veškerých novinek v domácnosti.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Nas kocourek se jmenuje HonzikOndras píše:Ty bláho já nevěřím!
Dik za gratulaci, pujde to dolu o 4cm, tlumice KYB uz k nim mam, tak sem na to zvedav. Az to snizim tak nahodim fotku jak me auto vypada ted s novyma prednima pruzinama v serii, no auto jak lod, proto to jde dolu
Granko, uz mam rozmysleno, jdu dolu