Kalos začal pískat při pomalé jízdě
Moderátor: Blue Lanos
Kalos začal pískat při pomalé jízdě
Dobrý den, mám problém s Kalosem 1,4 8V r.2005 sedan. Při pomalé jízdě začne na levé straně něco pískat, začne to když se vezme pravý rejd. Brzdové destičky to nejsou, vyměnil jsem kvůli tomu ložiska v předních kolech, ale to nebyla příčina - píská to dál. Neměl jste někdo podobný problém? Děkuji.
- Reklama
Re: Kalos začal pískat při pomalé jízdě
Pěkný den
Co ti na to odpovědět.Mám taky Kalose sice 1,2 ale to myslím nehraje roli.Mohl by to být,dokonce kterýkoliv typ auta!!!Jenom se divím,že bez toho,že by jsi s určitostí určil,že jsou to destičky a nebo ložiska tak jsi to měnil. Já bych nejdřív zvednul levý předek a bezpečně podložil a potom zkusil na pomalé otáčky.Asi to bude nějaká banální závada,když už jsi vyměnil uvedené věci a píská stále.Ono i takhle na dálku něco určit ? Ono je i pískot a pískot. Až na to příjdeš tak dej vědět.Sice jsem neporadil ale jen názor.
No nic stejně napíšu to moje "Ať nám jezdí a nezlobí!"
Co ti na to odpovědět.Mám taky Kalose sice 1,2 ale to myslím nehraje roli.Mohl by to být,dokonce kterýkoliv typ auta!!!Jenom se divím,že bez toho,že by jsi s určitostí určil,že jsou to destičky a nebo ložiska tak jsi to měnil. Já bych nejdřív zvednul levý předek a bezpečně podložil a potom zkusil na pomalé otáčky.Asi to bude nějaká banální závada,když už jsi vyměnil uvedené věci a píská stále.Ono i takhle na dálku něco určit ? Ono je i pískot a pískot. Až na to příjdeš tak dej vědět.Sice jsem neporadil ale jen názor.
No nic stejně napíšu to moje "Ať nám jezdí a nezlobí!"