Čelné sklo

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
gogamila@68dslbasic

Čelné sklo

Příspěvek od gogamila@68dslbasic »

Máte niekto skúseností s čelným sklom na CHEVROLETE CRUZE? Za pol roka mi už dva krát prasklo od kamienku sklo. A že by to bola veľká rana, tak to nemôžem povedať. Podľa mňa tie sklá sú veľmi tenké a aj pri menšom ťukanci praskne sklo. Tieto nové autá čo sa vyrábajú, tak to je hotová katastrofa. Všetko sa stenšuje a potom to aj tak vypadá. A že aj na Oploch je to podobné so sklom.
Reklama

ladinek

Re: Čelné sklo

Příspěvek od ladinek »

je to tak,pojistit na 20 000kč a vyměnit -i
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
milosh

Příspěvek od milosh »

Asi tak no, ale nevim jaky mas zkusenosti s oply, mame doma 2x astru ( G + H ) a u Gecka jsem sklo menil jen jednou kdyz prasklo v zime, vymena po 4 letech co ji mame a hacko mam 2 roky a stale puvodni a v Nemecku ho taky nemenili a to je rok 2005 tak nevim, zase asi jedna pani povidala ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
gogamila@68dslbasic

Příspěvek od gogamila@68dslbasic »

Kamarátka má Astru, ona mi to spomínala, že Ople sú na tom podobne. Ona tiež menila už dva krát na 2009.
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

Tiež som dostal priamy zásah rovno do stredu skla a hviezdička má asi 2 cm. Kamienok nebol väčší než hrach. :( Mám páchateľa a tento týždeň to pôjdem riešiť z jeho zákonnej poistky. :D V Čechách sa tuším už čelné sklo nedá uplatniť zo zákonnej, že?
tomask

Příspěvek od tomask »

Já mněl Astru a teď Cruza a sklo je OK.
Dostal jsem už pár ran do okna že jsem se až lekl ale okno drží ( ťuk-ťuk-ťuk)
Nemyslím si že GM má horší-tenší skla než ostatní výrobci.
Carthell Prg
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Iacobus píše:Tiež som dostal priamy zásah rovno do stredu skla a hviezdička má asi 2 cm. Kamienok nebol väčší než hrach. :( Mám páchateľa a tento týždeň to pôjdem riešiť z jeho zákonnej poistky. :D V Čechách sa tuším už čelné sklo nedá uplatniť zo zákonnej, že?
Dá, jako každá jiná způsobená nehoda... Ale má to háček že musíš "viníka" ukecat aby se přiznal nebo mu to nějak dokázat. Náklaďáci většinou odjedou aniž by se s tebou bavili a dispečet ti řekne že sis našel nějakej jejich kamion a že to na ně chceš hodit. Ale když tě trefí šutr od slušnýho, neměl by bejt problém.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Ja som uz dostal asi 2x poriadne supy kamienkom do celneho skla a nic. Ani skrabancek. Podla je to aj o stasti, urcite ma kazde sklo slaby bod a ked ho kamienok nahodou trafi aj slabsie, moze prasknut...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

V stredu budem mať nové čelné sklo. Kalkulácia sklo (bez senzorov,tónované, s tieniacim pásom)+guma+práca 481,-€ Poisťovňa údajne do 14 dní sumu preplatí. Tak uvidíme.....
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Nežli nahánět viníka a s někým se dohadovat a dokazovat, že to bylo zrovna od něj kamínek co ti rozbil sklo je lepší si bohužel připojistit sklo :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

Predovšetkým musíš naháňať to povestné šťestíčko a ísť mu tak povediac naproti........
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Pokec“